już jeden taki tu się wychwalał swoimi nieprawdopodobnymi prędkościami, ale chyba na szczęście zszedł na ziemię.
Kolejny bajkopisarz.

no i te predkosci byly prawdziwe .. wierzyc nie musisz
a z tego co pamietam nikt nie wierzyl w osiagi autka o nazwie opel omega lotus , ktorego mozliwosci chcialem udowodnic a zostalem wysmiany
pozdro
ani jedno slowo z tamtego nie bylo klamstwem
co do basketmena , to powiem ze zachowanie dziwne otyle ze
jezdzac bez prawka narazasz nie siebie bo przed glupota i tak nic cie nie obronii ale wlasnych rodzicow ktorzy beda w razie jakiego kolwiek nieszczesliwego wypadku obwiniac sie dlaczego dali ci tyle swobody bys bez uprawnien prowadzil pojazd mechaniczny , a w najgorszym wypadku (znam takie przypadki ) beda placic rente inwalidzka osobie ktorej zrobisz krzywde
co do koszalinskiej , no nie powiem czesto tam ludzie szybka jezdza ale bez przesady tam przechodza ludzie z jednej czesci na druga i to nie na przejsciach lecz przebiegajac przez srodkowy pas zieleni , wiec nie wiem czy zdazysz zareagowac jadac 80 km/h nie mowiac o predkosciach przekraczajacych 100 km/h
Ja wyznaje taka zasade jak jezdze z kims nie szaleje . predkosci gorne sobie zostawiam , nie chce miec nikogo na sumieniu , chce sie wyszalec to jade na lotnisko , robie dwa kolka do okola patrze czy ktos jest i szalej dopiero , chodz bylem tam dwa moze trzy razy , teraz mi sie ewidentnie to znudzilo , zreszta szkoda kasy na nowe opony i wogule [/quote]
Jedno widac ze basketman bardzo chce miec prawo jazdy , to napisze to tak jezeli chcesz je miec to posiedz jeszcze troche skoncz te 18 lat i je zrob , bo jezdzac narazasz sie na kilku letnia dyskwalifikacje i wysokie mandaty karne .
A poco czekac do 25 roku zycia na prawko jak mozna zrobic po 18 roku

prawda ?