Wyścigi na pasie-Podczele

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez qrczak » poniedziałek, 14 lis 2005, 10:30

Kurczaczku Smile Po pierwsze to nie ja siedziałem za kółkiem. Po drugie - bujaliśmy się dobre 100 metrów przed wojskiem
Po trzecie - tu nie chodzi o to,aby kogoś zabić, roz[beeeep] się samemu.
Innych kręci skakanie na spadochronie, innych bungee.

To mów od razu, że z Otylią jechałeś, już jeden taki tu się wychwalał swoimi nieprawdopodobnymi prędkościami, ale chyba na szczęście zszedł na ziemię.
Masz rację tu nie chodzi o to, żeby kogoś zabić, tu chodzi o to, żeby pomyśleć.

Kolejny bajkopisarz. :shock:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 14 lis 2005, 12:09

już jeden taki tu się wychwalał swoimi nieprawdopodobnymi prędkościami, ale chyba na szczęście zszedł na ziemię.
Kolejny bajkopisarz. :shock:

no i te predkosci byly prawdziwe .. wierzyc nie musisz :]
a z tego co pamietam nikt nie wierzyl w osiagi autka o nazwie opel omega lotus , ktorego mozliwosci chcialem udowodnic a zostalem wysmiany :]
pozdro
ani jedno slowo z tamtego nie bylo klamstwem
co do basketmena , to powiem ze zachowanie dziwne otyle ze
jezdzac bez prawka narazasz nie siebie bo przed glupota i tak nic cie nie obronii ale wlasnych rodzicow ktorzy beda w razie jakiego kolwiek nieszczesliwego wypadku obwiniac sie dlaczego dali ci tyle swobody bys bez uprawnien prowadzil pojazd mechaniczny , a w najgorszym wypadku (znam takie przypadki ) beda placic rente inwalidzka osobie ktorej zrobisz krzywde
co do koszalinskiej , no nie powiem czesto tam ludzie szybka jezdza ale bez przesady tam przechodza ludzie z jednej czesci na druga i to nie na przejsciach lecz przebiegajac przez srodkowy pas zieleni , wiec nie wiem czy zdazysz zareagowac jadac 80 km/h nie mowiac o predkosciach przekraczajacych 100 km/h
Ja wyznaje taka zasade jak jezdze z kims nie szaleje . predkosci gorne sobie zostawiam , nie chce miec nikogo na sumieniu , chce sie wyszalec to jade na lotnisko , robie dwa kolka do okola patrze czy ktos jest i szalej dopiero , chodz bylem tam dwa moze trzy razy , teraz mi sie ewidentnie to znudzilo , zreszta szkoda kasy na nowe opony i wogule [/quote]
Jedno widac ze basketman bardzo chce miec prawo jazdy , to napisze to tak jezeli chcesz je miec to posiedz jeszcze troche skoncz te 18 lat i je zrob , bo jezdzac narazasz sie na kilku letnia dyskwalifikacje i wysokie mandaty karne .
A poco czekac do 25 roku zycia na prawko jak mozna zrobic po 18 roku ?? prawda ?
MarcinR

Postprzez MarcinR » poniedziałek, 14 lis 2005, 12:21

Obrazek
popatrz na to i zastanow sie
MarcinR

Postprzez MarcinR » czwartek, 17 lis 2005, 21:16

co az tak ostro pojechalem ze nikt teraz nieche sie odezwac ?
przeciez nie gryze
MarcinR

Postprzez SzOpEn » niedziela, 20 lis 2005, 15:16

Hehe ja się moge odezwać :) A ten rysunek to chyba jest jakiś stary bo dobry samochód na suchej nawierzchni wychamuje ze 100km/h w granicach od 40 do 60. No ale może się myle bo ten rysunek uwzględnia czas reakcji. :) Ja mam niecały rok do 18 więc zbytnio nie ryzykuje ;]
SzOpEn
Ważniak

Postprzez MarcinR » niedziela, 20 lis 2005, 16:10

nie dodales ze 40 -60 metrow uzyskuja a gdy za kierownia siedza doswiadczeni kierowcy testowi :]
a basketman raczej do nich nie nalezy chyba ze oczyms nie wiem
MarcinR

Postprzez SzOpEn » niedziela, 20 lis 2005, 16:28

MarcinR napisał(a):nie dodales ze 40 -60 metrow uzyskuja a gdy za kierownia siedza doswiadczeni kierowcy testowi :]

Z tymi kierowcami testowymi troche przesadzasz :) Droga hamowania zalęzy takze od stanu auta, rodzaju auta i umiejętnosci kierowcy (zachowanie podczas niebezpieczenstwa) ;]
SzOpEn
Ważniak

Postprzez MarcinR » niedziela, 20 lis 2005, 16:48

SzOpEn napisał(a):
MarcinR napisał(a):nie dodales ze 40 -60 metrow uzyskuja a gdy za kierownia siedza doswiadczeni kierowcy testowi :]

Z tymi kierowcami testowymi troche przesadzasz :) Droga hamowania zalęzy takze od stanu auta, rodzaju auta i umiejętnosci kierowcy (zachowanie podczas niebezpieczenstwa) ;]

piszac o kierowcy testowym pisalem o gosciu ktory potrafi sie zachowac w danej sytuacjii :) i dysponuje okreslonymi umiejetnosciami pozwalajacymi mu ten dystans jak najbardziej zmiejszyc
MarcinR

Postprzez Basketman » niedziela, 20 lis 2005, 17:19

Już raczej nie będę wypowiadał się na ten temat. Nie ma tu fascynacji prędkościa, jest tu tylko strach, na tym forum.
Ci którzy lubią prędkość jakoś nie wypowiadają się.
Zresztą Wy widzicie tylko zło w tym. Baba może jechać 30 km/h i zabić przechodni.
Prędkość to nie wszystko.
Basketman
V.I.P

Postprzez qrczak » niedziela, 20 lis 2005, 17:40

Basketman napisał(a):Już raczej nie będę wypowiadał się na ten temat. Nie ma tu fascynacji prędkościa, jest tu tylko strach, na tym forum.
Ci którzy lubią prędkość jakoś nie wypowiadają się.
Zresztą Wy widzicie tylko zło w tym. Baba może jechać 30 km/h i zabić przechodni.

Masz rację, trzeba jeszcze myśleć. :wink:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez MarcinR » niedziela, 20 lis 2005, 17:48

Basketman napisał(a):

czlowieku ja bardzo lubie predkosc :] bardzo bardzo ..
tylko [beeep] czemu przy 150 auto tak duzo pali :lol:
MarcinR

Postprzez Didi » niedziela, 20 lis 2005, 17:52

naukowo udowodniono ze jadac wolniej zuzywasz mniej paliwa przykladowo 70 km/h a 150km/h roznica prawie o polowe :)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Basketman » niedziela, 20 lis 2005, 17:53

*przechodnia

Więc skończcie gadanie czym się to może skończyć, to nie na miejscu.
Ja już nic nie pisze, bo bana dostane hahaha :lol:
Basketman
V.I.P

Postprzez qrczak » niedziela, 20 lis 2005, 17:53

MarcinR napisał(a):
Basketman napisał(a):

czlowieku ja bardzo lubie predkosc :] bardzo bardzo ..
tylko [beeep] czemu przy 150 auto tak duzo pali :lol:

Niestety za przyjemności się płaci, tak było od zawsze.
qrczak
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport