report5 napisał(a):demokratycznie i politycznie to oczywiście - wystarczyło zaprosić wszystkie aktywne młodzieżówki łacznie z elpeerem i tymi wariatami antyklerykałami do wspólnego działania, ale czy to w naszym mieście jest możliwe?
Nie, to w naszym mieście jest niemożliwe, dlatego PO sama utworzyła MRM. Zrobiła to jak chciała.
Bardzo mi sie nie podoba, ze pod przykrywką MRM kryja się wyłącznie młodzi z PO a jeszcze bardziej nie podoba mi się to, że Ł. Czechowski ich aktywizuje. Maja partie ? Mają. To niech nie tworza kolejnego tworu/ zaplecza politycznego i nie robia ludziom wody z mózgu, że to jest MRM.
Nie widzę powodu, żeby piac z zachwytu.
Młodzież jak chce, to sama sobie poradzi. Pomogą w tym rodzice, dyrektorzy szkół i nauczyciele. Wtedy nie bedzie politycznie, tylko faktycznie będzie to MRM.
Młodzież z Paramedic jakoś potrafiła się zmobilizowac i zacząc działac bez pomocy i wsparcia politycznego. Chcą, działają i mają się dobrze.
Nigdy nie uwierzę w to, że cos co organizuje członek PO nie ma nic wspólnego z polityką i że robi to z dobrego serca bezinteresownie.
Jeszcze raz powtórzę - piac z zachwytu nie będę, bo to nie jest żadna MRM tylko po prostu odłam PO i jeśli tak bardzo chcą działac i sie wykazywac to niech działają w PO.