report5 napisał(a):
Łukasz pomógł mi powiesić za free plakaty na koncert - czy to oznacza, że jestem zamoczony w PO? Nie powiem - kto mi, w czym pomagał, bo byś nie uwierzył...
-
I chwała mu za to.
HO!HO! napisał(a):report5 napisał(a):
Łukasz pomógł mi powiesić za free plakaty na koncert - czy to oznacza, że jestem zamoczony w PO? Nie powiem - kto mi, w czym pomagał, bo byś nie uwierzył...
-
I chwała mu za to.

HO!HO! napisał(a):
(...) Wybacz, ale czy Sejm też chciałbyś mieć „wytypowany”.
Postawy, zasady i nawyki buduje się od wczesnych lat. Jeśli teraz przymykamy oko na takie praktyki, to nie wróży to niczego dobrego.
Vincenta napisał(a):HO!HO! napisał(a):
Postawy, zasady i nawyki buduje się od wczesnych lat. Jeśli teraz przymykamy oko na takie praktyki, to nie wróży to niczego dobrego.
Oko PO i Łukasz przymykają tylko dla własnych poczynań, gdyby tylko któraś inna partia w ten sposób ukonstytuowała MRM to by wrzeszczeli i byli oburzeni przez miesiąc.
Dla mnie MRM to po prostu młodzieżówka PO i nic więcej, dlatego nie pieję z zachwytu. Gdyby młodzież zrobiła to sama, demokratycznie, z pomocą nauczycieli i rodziców, zgodnie ze wszystkimi zasadami , bez pomocy i namaszczania członka PO wtedy bym piała, a tak nie ma o czym mówic, nie powstała żadna MRM tylko młodzieżowy odłam PO.
jesli tak zwracam honor jesli nie nazywanie mlodziezowki PO MRM to przegiecie... 
ŁUkasz napisał(a):myśliwiec napisał(a):mlodzi pojda na kawe i ciasto do prezydenta, pogadaja, pousmiechaja sie, prezydent sie ucieszy ze przyszli, ale tylko zamkna drzwi.... tak nic nie zmieni w zyciu miasta - w sensie uchwalodawczym - ta rada... wytlumaczysz mi co zamierzacie robic? bo jakos nie kumam tego.
Prezydent minę miał taka jak zawsze![]()
Na przyszłym spotkaniu MRM opracowany bedzie plan działań.

ŁUkasz napisał(a):Stavro napisał(a):Vincenta napisał(a):HO!HO! napisał(a):
Oko PO i Łukasz przymykają tylko dla własnych poczynań, gdyby tylko któraś inna partia w ten sposób ukonstytuowała MRM to by wrzeszczeli i byli oburzeni przez miesiąc.
Dla mnie MRM to po prostu młodzieżówka PO i nic więcej, dlatego nie pieję z zachwytu. Gdyby młodzież zrobiła to sama, demokratycznie, z pomocą nauczycieli i rodziców, zgodnie ze wszystkimi zasadami , bez pomocy i namaszczania członka PO wtedy bym piała, a tak nie ma o czym mówic, nie powstała żadna MRM tylko młodzieżowy odłam PO.
tu sie zgadzam...to TYLKO mlodziezowka PO...zadna MRM...bo nie jestem doglebnie zorientowany ale czy poza ludzmi z PO sa tam tez inni mlodzi ludzie z innych ugrupowan![]()
jesli tak zwracam honor jesli nie nazywanie mlodziezowki PO MRM to przegiecie...
W MRM jest tylko jedna osoba z Młodych Demokratów. A czy istnieje jeszcze jakaś młodzieżówka w tym mieście... która ma młodziez w tym wieku?
i o jakim wieku konkretnie mowisz?? tam sa wlasnie mlodzi ludzie...ŁUkasz napisał(a):Oczywiście że znam. Młodzież: gimnazja, szkoły ponadgimnazjalne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości