W Kołobrzegu ukonstytuowała się Młodzieżowa Rada Miasta

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez HO!HO! » czwartek, 17 lis 2005, 23:05

report5 napisał(a):
Łukasz pomógł mi powiesić za free plakaty na koncert - czy to oznacza, że jestem zamoczony w PO? Nie powiem - kto mi, w czym pomagał, bo byś nie uwierzył...

-

I chwała mu za to.
HO!HO!

Postprzez Stavro » czwartek, 17 lis 2005, 23:10

HO!HO! napisał(a):
report5 napisał(a):
Łukasz pomógł mi powiesić za free plakaty na koncert - czy to oznacza, że jestem zamoczony w PO? Nie powiem - kto mi, w czym pomagał, bo byś nie uwierzył...

-

I chwała mu za to.

tak ..lukasz jest po prostu cudowny...kiedu PO postawi mu pomnik...moze juz robia :?: :?: :?:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez HO!HO! » czwartek, 17 lis 2005, 23:31

Repciu, albo nie rozumiesz problemu albo udajesz.

Przecież napisałem wcześniej, że nie można oceniać czyjejś działalności tylko przez pryzmat nalepki partyjnej, którą ten ktoś nosi. To byłoby bez sensu.

Nie możesz jednak odbierać nam prawa do oceniania KONKRETNYCH rozwiązań, pomysłów i wskazywania ewentualnych zagrożeń, wypaczeń, błędów czy po prostu dzielić się swoimi spostrzeżeniami związanymi zarówno z samym pomyślałem jak i jego realizacją.

Jak dla mnie sam pomysł dobry. Nie podoba mi się realizacja. Argumentację podałem. I tyle.

Wybacz, ale czy Sejm też chciałbyś mieć „wytypowany”.
Postawy, zasady i nawyki buduje się od wczesnych lat. Jeśli teraz przymykamy oko na takie praktyki, to nie wróży to niczego dobrego.
HO!HO!

Postprzez Vin » piątek, 18 lis 2005, 07:57

HO!HO! napisał(a):
(...) Wybacz, ale czy Sejm też chciałbyś mieć „wytypowany”.
Postawy, zasady i nawyki buduje się od wczesnych lat. Jeśli teraz przymykamy oko na takie praktyki, to nie wróży to niczego dobrego.

Oko PO i Łukasz przymykają tylko dla własnych poczynań, gdyby tylko któraś inna partia w ten sposób ukonstytuowała MRM to by wrzeszczeli i byli oburzeni przez miesiąc.
Dla mnie MRM to po prostu młodzieżówka PO i nic więcej, dlatego nie pieję z zachwytu. Gdyby młodzież zrobiła to sama, demokratycznie, z pomocą nauczycieli i rodziców, zgodnie ze wszystkimi zasadami , bez pomocy i namaszczania członka PO wtedy bym piała, a tak nie ma o czym mówic, nie powstała żadna MRM tylko młodzieżowy odłam PO.
Vin
Uzależniony

Postprzez Stavro » piątek, 18 lis 2005, 09:22

Vincenta napisał(a):
HO!HO! napisał(a):

Oko PO i Łukasz przymykają tylko dla własnych poczynań, gdyby tylko któraś inna partia w ten sposób ukonstytuowała MRM to by wrzeszczeli i byli oburzeni przez miesiąc.
Dla mnie MRM to po prostu młodzieżówka PO i nic więcej, dlatego nie pieję z zachwytu. Gdyby młodzież zrobiła to sama, demokratycznie, z pomocą nauczycieli i rodziców, zgodnie ze wszystkimi zasadami , bez pomocy i namaszczania członka PO wtedy bym piała, a tak nie ma o czym mówic, nie powstała żadna MRM tylko młodzieżowy odłam PO.

tu sie zgadzam...to TYLKO mlodziezowka PO...zadna MRM...bo nie jestem doglebnie zorientowany ale czy poza ludzmi z PO sa tam tez inni mlodzi ludzie z innych ugrupowan :?: :?: jesli tak zwracam honor jesli nie nazywanie mlodziezowki PO MRM to przegiecie... :twisted:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » piątek, 18 lis 2005, 09:46

ŁUkasz napisał(a):
myśliwiec napisał(a):mlodzi pojda na kawe i ciasto do prezydenta, pogadaja, pousmiechaja sie, prezydent sie ucieszy ze przyszli, ale tylko zamkna drzwi.... tak nic nie zmieni w zyciu miasta - w sensie uchwalodawczym - ta rada... wytlumaczysz mi co zamierzacie robic? bo jakos nie kumam tego.

Prezydent minę miał taka jak zawsze :cry:
Na przyszłym spotkaniu MRM opracowany bedzie plan działań.

hehe pokazesz zobaczymy...uwierzymy...a jeszcze jedno...kto wam ten plan opracuje :?: :?:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » piątek, 18 lis 2005, 09:54

ŁUkasz napisał(a):
Stavro napisał(a):
Vincenta napisał(a):
HO!HO! napisał(a):

tu sie zgadzam...to TYLKO mlodziezowka PO...zadna MRM...bo nie jestem doglebnie zorientowany ale czy poza ludzmi z PO sa tam tez inni mlodzi ludzie z innych ugrupowan :?: :?: jesli tak zwracam honor jesli nie nazywanie mlodziezowki PO MRM to przegiecie... :twisted:

W MRM jest tylko jedna osoba z Młodych Demokratów. A czy istnieje jeszcze jakaś młodzieżówka w tym mieście... która ma młodziez w tym wieku?

a FMS...cos mowi Ci ta nazwa :?: :?: i o jakim wieku konkretnie mowisz?? tam sa wlasnie mlodzi ludzie...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez Stavro » piątek, 18 lis 2005, 10:07

ŁUkasz napisał(a):Oczywiście że znam. Młodzież: gimnazja, szkoły ponadgimnazjalne.

to z FMS jedna taka osoba by sie znalazla w tym wieku...zreszta moze jest nie wiem...trzeba szanowac kazda opcje polityczna...ale jak chcesz wiedziec cos wiecej pogadaj z pezwodniczacym FMS...
Stavro
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg