jaka kase, boze, mam nadzieje ze nie!ŁUkasz napisał(a):W takim wypadku nie mam pytań. W tym mieście nie można zrobić nic jeśli działa się w jakiejkolwiek młodzieżówce. Nic ciekawego, słusznego, wartego zainteresowania. Przedstawiciel młodzieżówki powinien chodzić w garniturze na przyjęcia, na zebrania, i siedzieć w biurze dyskutując nic nie robiąc. Ja jestem trochę innego zdania. No przecież z inicjatywą reaktywacji MRM nie wyjdzie Stowarzyszenie Wodniukus ani PCK.

Agunia napisał(a):jeśli jest w tej radzie pewna osoba, o której myślę, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby dostawali kasę....
ale raczej pieniedzy za to nie dostają 
kraall napisał(a):Easy, Łukasz jest jedynie wykonawcą. Mózgiem jest ktoś inny.
kraall napisał(a):Dajcie spokój Łukaszowi. Dlaczego miałby zawsze robić coś dla innych? żeJako młody polityk przyjął słuszną zasadę, każdy gest, każdy krok [/b[b]]ma Go przybliżyć do przyszłych owoców władzy, a demokracja jest demokracją gdy jemu służy nie nam. W końcu ma z kogo czerpać wzorce.
report5 napisał(a):skopmy Łukasza - niech się nauczy, że w tym miasteczku najlepiej leżeć do góry dupskiem...
ŁUkasz napisał(a):Oczywiście, że można było tak zrobić. Jednak to rok trwania w jednym punkcie. Ta Rada mapokazać celowość jej istnienia. szkoda było tracić rok kiedy widzi się tyle entuzjazmu. Nie wierze, że ta drużyna, która jest teraz chciałaby czekać rok...
HO!HO! napisał(a):report5 napisał(a):skopmy Łukasza - niech się nauczy, że w tym miasteczku najlepiej leżeć do góry dupskiem...
Ależ repciu nie histeryzuj.
Ponadto ja (nie wiem jak inni) nie krytykuję idei, ale wykonanie. Wiesz przecież jak to w praktyce wygląda.
W sumie można zrobić prosty test. Zliczyć na chwilę obecną tych „apolitycznych”, nominowanych młodych radnych i za jakiś czas sprawdzić ilu z nich będzie należało do „Młodych Demokratów”.
Wszyscy którzy nie wyjadą z Kołobrzegu po liceum? Mogę postawić taką tezę?
I czy oni wszyscy którzy zostaną na miejscu, nie będą czasami robić następnej kampanii konkretnemu posłowi, który to rozkręcił?
Repciu bądź realistą.
Łukaszowi na pewno gratulacje za skuteczność. W polityce to bardzo ważne. Ale czy najważniejsze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości