Stavro napisał(a):13 duchow..wlasnie skonczylem patrzec...swietny horror...te potwory...sama poezja...jeszcze ta muzyka(szczegolnie jak ma sie dobre sluchawki na uszach...i ilosc krtchupu...miodzio...a ten dom rewelacja...chyba wybuduje sobie taki...kto chetny na lokatora...![]()
![]()
też ten film oglądałam... fajny był, to trzeba przyznać...
ale bez tych "dodatkow" 
olkakg napisał(a):Stavro napisał(a):13 duchow..wlasnie skonczylem patrzec...swietny horror...te potwory...sama poezja...jeszcze ta muzyka(szczegolnie jak ma sie dobre sluchawki na uszach...i ilosc krtchupu...miodzio...a ten dom rewelacja...chyba wybuduje sobie taki...kto chetny na lokatora...![]()
![]()
hehteż ten film oglądałam... fajny był, to trzeba przyznać...
a co do domu... ja bym mogła w takim mieszkaćale bez tych "dodatkow"

Stavro napisał(a):olkakg napisał(a):Stavro napisał(a):13 duchow..wlasnie skonczylem patrzec...swietny horror...te potwory...sama poezja...jeszcze ta muzyka(szczegolnie jak ma sie dobre sluchawki na uszach...i ilosc krtchupu...miodzio...a ten dom rewelacja...chyba wybuduje sobie taki...kto chetny na lokatora...![]()
![]()
hehteż ten film oglądałam... fajny był, to trzeba przyznać...
a co do domu... ja bym mogła w takim mieszkaćale bez tych "dodatkow"
dodatki sa konieczne![]()
![]()
![]()
a czynsz zapewnie atrakcyjny

Stavro napisał(a):13 duchow..wlasnie skonczylem patrzec...swietny horror...te potwory...sama poezja...jeszcze ta muzyka(szczegolnie jak ma sie dobre sluchawki na uszach...i ilosc krtchupu...miodzio...a ten dom rewelacja...chyba wybuduje sobie taki...kto chetny na lokatora...![]()
![]()

Budyn napisał(a):ostatnimi czasy sporo ogladama ostatnio
saw2,american.pie.band.camp.,The.Amityville.,Transporter 2,,The Island ,Lawstoran,Fantastic Four,Whitecoats, i pare inszych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości