Żona przewodniczącegogo Rady powiatu zatrudniona niezgodnie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez BLAaa » środa, 19 paź 2005, 14:37

Z tego wynika, że nie radni, tylko Rada Powiatu jako organ!! Bez znaczenia, że były głosy przeciw. Droga Pani!
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » czwartek, 20 paź 2005, 14:56

Stronnictwo Gospodarcze-już wszystko rozumiem, niby nie SLD.
Gargamel
Ważniak

Postprzez BLAaa » piątek, 21 paź 2005, 11:47

Niby...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez myśliwiec » piątek, 21 paź 2005, 14:17

keeper napisał(a):Przepraszam, ale czy mysliwiec i Długoimienny nie należą przypadkiem do tego samego stowarzyszenia? Mam na myśli Kołobrzeskie Stowarzyszenie Dziennikarzy? Ciało, które miało zjednoczyć środowisko dziennikarskie, jakies takie poturbowane jest chyba 8)
potorbuwane to bylo od zawsze. dzieli sie na dwie grupy tak jakby: na pomorzan i koszlinowcow i reszte (zrzeszonych i nie). a to ze sie posprzeczalismy... wielkie mi halo. dlugoimienny przeprosil za napastliwosc i zostalo mu wybaczone. poza tym my tak na siebie - bo sie lubimy. a kto sie lubi ten sie czubi. fakt nie powinnismy tak na forum publicznie na siebie naskakiwac, czasem puszcza nerwy. ale wy lubicie czytac takie rzeczy, swiadczy to nawet liczba odslon. buziaki keeper. dobrze ze plaszcz masz w czerni ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » piątek, 21 paź 2005, 14:53

Masz świętą rację myśliwcze.
Można się spierać, kłocić, a nawet inwektywami obrzucić, ale mieszkamy w jednym miescie i zyć trzeba.
grzebie sie w polityce i nauczyłem się, że na dziennikarzy obrażac sie nie można. Szkoda, że tak wielu moich kolegów tego nie rozumie. Taki są po prostu prawa wszystkich stron.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez sanddra » piątek, 21 paź 2005, 15:19

Lubię dyskusje, nawet kłótnie uważam za potrzebne, ale inwektywy i obelgi jakoś mnie rażą z obu stron.
Prowadzą do niechęci i nie wnoszą nic do tematu kłótni. Dla kogoś z boku dają obraz kogoś nieprofesjonalnego.

Po argumentach ocenia się przeciwnika w dyskusji :) :( :shock:
sanddra
Dyskutant

Postprzez trodat70 » piątek, 21 paź 2005, 21:48

BLAaa napisał(a):Anonimowy obserwatorze, szkoda, że nie znasz przepisów ustway o samorządzie powiatowym i ststutu powiatu. Wiedziałbyś, że Komisja Rewizyjna wykonuje wyłącznie (!!!!!) zadania zlecone przez Radę w drodze uchwały. To oznacza, że z własnej inicjatywy Komisja Rewizyjna nie może wykonać żadnych czynności kontrolnych.

A jak znam zycie, to sprawa stanie się przedmiotem pyskówy na najbliższej sesji Rady Powiatu.

A Ty szkoda BLaa , , że nadal robisz ludziom wodę z mózgu , nie znasz się na niczym ,, czego się nie dotkniesz , to wszystko pieprzysz , nie znasz sie , na zadnych ustawch.Palisz głupa , przed kumplami , biorą cie da radia , kulasów , ba nie maja czym dziury zatkać , a na ciebie w szczekaniu ideologicznym mozna liczyc.Ale to juz sie kończy,Juz nawet młodzi ludzie nie sa takimi kretynami , zebys mógł wplynąc tymi kretynizmami na kogokolwiek.Opamiętaj się , Twój czs juz dawno minął.
trodat70
Bywalec

Postprzez stary_zgred » piątek, 21 paź 2005, 23:31

sanddra napisał(a):Lubię dyskusje, nawet kłótnie uważam za potrzebne, ale inwektywy i obelgi jakoś mnie rażą z obu stron.
Prowadzą do niechęci i nie wnoszą nic do tematu kłótni. Dla kogoś z boku dają obraz kogoś nieprofesjonalnego.

Po argumentach ocenia się przeciwnika w dyskusji :) :( :shock:

Potwierdzam, a nawet gorliwie przyklaskuję! Mało który z "siepaczy" nasłanych na to forum umie dyskutować bez używania epitetów. Dla mnie właśnie to jest miarą klasy oponenta i o dziwo, HO!HO! łapie tu mnóstwo punktów! Przynajmniej u mnie, mimo ewidentnych różnic w poglądach na niektóre sprawy. Nie to, co z Gargusiem, moim ulubionym pajacykiem netowym, który wyjątkowo zabawnie wierzga nóżkami pociągnięty za sznureczek. Hyyhyhhhyhyy....
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez stary_zgred » piątek, 21 paź 2005, 23:35

trodat70 napisał(a):A Ty szkoda BLaa , , że nadal robisz ludziom wodę z mózgu , nie znasz się na niczym ,, czego się nie dotkniesz , to wszystko pieprzysz , nie znasz sie , na zadnych ustawch.Palisz głupa , przed kumplami , biorą cie da radia , kulasów , ba nie maja czym dziury zatkać , a na ciebie w szczekaniu ideologicznym mozna liczyc.Ale to juz sie kończy,Juz nawet młodzi ludzie nie sa takimi kretynami , zebys mógł wplynąc tymi kretynizmami na kogokolwiek.Opamiętaj się , Twój czs juz dawno minął.

Ty. Trodat z numerkiem. Pisz na trzeźwo! Za chwilę staniesz się moim kolejnym ulubionym netowym pajacykiem! Hyyyyhhhyhyy...
stary_zgred
Dyskutant

Postprzez BLAaa » sobota, 22 paź 2005, 00:03

trodat70 napisał(a):
BLAaa napisał(a):Anonimowy obserwatorze, szkoda, że nie znasz przepisów ustway o samorządzie powiatowym i ststutu powiatu. Wiedziałbyś, że Komisja Rewizyjna wykonuje wyłącznie (!!!!!) zadania zlecone przez Radę w drodze uchwały. To oznacza, że z własnej inicjatywy Komisja Rewizyjna nie może wykonać żadnych czynności kontrolnych.

A jak znam zycie, to sprawa stanie się przedmiotem pyskówy na najbliższej sesji Rady Powiatu.

A Ty szkoda BLaa , , że nadal robisz ludziom wodę z mózgu , nie znasz się na niczym ,, czego się nie dotkniesz , to wszystko pieprzysz , nie znasz sie , na zadnych ustawch.Palisz głupa , przed kumplami , biorą cie da radia , kulasów , ba nie maja czym dziury zatkać , a na ciebie w szczekaniu ideologicznym mozna liczyc.Ale to juz sie kończy,Juz nawet młodzi ludzie nie sa takimi kretynami , zebys mógł wplynąc tymi kretynizmami na kogokolwiek.Opamiętaj się , Twój czs juz dawno minął.

Mój Boże! Skąd w Tobie tyle gniewu?
Pieprze, faktycznie, ale takie posty jak Twój.
Mówiłem - odstaw tabletki.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Gargamel » środa, 2 lis 2005, 14:51

Czy coś już wiadomo w tej sprawie?
Gargamel
Ważniak

Postprzez ZAINTERESOWANA » środa, 2 lis 2005, 18:12

Gargamel napisał(a):Czy coś już wiadomo w tej sprawie?

To Ty nie jesteś "na bieżąco"? :shock:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez U-S » środa, 2 lis 2005, 18:49

:lol: no własnie Gargamel, to przecież Ty zawsze wiesz pierwszy o sensacjach
U-S
Weteran

Postprzez BLAaa » czwartek, 3 lis 2005, 08:19

Cisza.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez U-S » czwartek, 3 lis 2005, 10:24

Mam propozycję- skończmy ten temat, niech każdy pilnuje swojego gniazda domowego i już. [smilie=thankyou.gif]
U-S
Weteran

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg