Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez obserwer_anonim » poniedziałek, 17 paź 2005, 23:03

report5 napisał(a):z telefonicznym udziałem widzów - pliss

"report5" O co chciałbyś mnie sam-oko w oko- zapytać, :?: pytaj śmiało :?:
A o co byś pytał, poprzez trzecie osoby :?: Pytaj równie śmiało :!:
Do zobaczenia.
obserwer_anonim
Bywalec

Postprzez BLAaa » wtorek, 18 paź 2005, 07:37

Mogłoby byc ciekawie. ja nie odmówię.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report5 » wtorek, 18 paź 2005, 07:49

obserwer_anonim napisał(a):
report5 napisał(a):z telefonicznym udziałem widzów - pliss

"report5" O co chciałbyś mnie sam-oko w oko- zapytać, :?: pytaj śmiało :?:
A o co byś pytał, poprzez trzecie osoby :?: Pytaj równie śmiało :!:
Do zobaczenia.

żartuję... myslę, że ironia jest czytelna - Adanio, ma okręslone preferencje polityczne, jeśli tak moża delikatnbie powiedzieć w zapraszaniu rozmówców - a Długi nie powinien gniewac się na żadengo polityka czy samorządowca, stąd moje ponaglenia - raczej w strone kolegów dziennikarzy... by zparszali "te kobiety" jak ktos to napisał...

Do zobaczenia, pozdr
report5

Postprzez BLAaa » wtorek, 18 paź 2005, 07:54

report5 napisał(a):

żartuję... myslę, że ironia jest czytelna - Adanio, ma okręslone preferencje polityczne, jeśli tak moża delikatnbie powiedzieć w zapraszaniu rozmówców - a Długi nie powinien gniewac się na żadengo polityka czy samorządowca, stąd moje ponaglenia - raczej w strone kolegów dziennikarzy... by zparszali "te kobiety" jak ktos to napisał...

Do zobaczenia, pozdr[/quote]

Nie odczuwasz zaproszenia do plotkarskiego tet a tet....?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report5 » wtorek, 18 paź 2005, 08:07

BLAaa napisał(a):
report5 napisał(a):

Do zobaczenia, pozdr

Nie odczuwasz zaproszenia do plotkarskiego tet a tet....?[/quote]

dlaczego zaraz do plotkarskiego ?
report5

Postprzez Easy Rider » wtorek, 18 paź 2005, 08:29

Będzie jeszcze Andrew Mielnik, a co do pań z powiatu były raz -Teresa, Maria i Ewa, było sympatycznie. Tylko Ewe trochę przegonili.
Easy Rider
Terminator

Postprzez SAVARY » wtorek, 18 paź 2005, 10:12

Zapowiada się ciekawie! Mieszanka wybuchowa - Dębiec kontra Szufel.
SAVARY
Terminator

Postprzez report5 » wtorek, 18 paź 2005, 10:40

Easy Rider napisał(a):Będzie jeszcze Andrew Mielnik, a co do pań z powiatu były raz -Teresa, Maria i Ewa, było sympatycznie. Tylko Ewe trochę przegonili.

no Adanio, tylko raz - zlituj się ... zapraszaj - będzie ostro...
report5

Postprzez Vin » wtorek, 18 paź 2005, 19:38

SAVARY napisał(a):Zapowiada się ciekawie! Mieszanka wybuchowa - Dębiec kontra Szufel.

Ciekawie ? Z Szuflem ? On jak zwykle będzie mówił nie na temat, cały czas będzie prowadził nieustającą kampanię wyborczą, w ogóle nie rozumiem po co został zaproszony, On tylko powtarza jak maszyna to co każą Mu mówić.
Jest monotematyczny, nieuprzejmy, niemiły i jeszcze nie słyszałam, żeby krótko i zwięźle odpowiedział na zadane mu pytanie. Nie wiem, ale pan Szufel kojarzy mi się tylko z porządkowym na sesji. Co Go widzę, to On tylko głosy liczy.... A jak juz zaczyna mówić albo z kartki czytać to przełączam kanał ...
Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca i Woźniaka, Parus i Szufel dla mnie nie istnieją.....
Vin
Uzależniony

Postprzez Gandalf » wtorek, 18 paź 2005, 19:42

ja bym chciał posłuchać poezji pani radnej Bratuś.
Gandalf

Postprzez qrczak » wtorek, 18 paź 2005, 19:45

Jest monotematyczny, nieuprzejmy, niemiły i jeszcze nie słyszałam, żeby krótko i zwięźle odpowiedział na zadane mu pytanie.

A ja słyszałem. Razu pewnego jak była dyskusja o psach i obowiązku noszenia przez te zwierzaki kagańców. Pan wszechwiedzący Dębiec zapytał jak ma to być w przypadku ratlerków, takich tycich piesków (chyba sam ma ratlerka, nie wiem). Szufel odpowiedział mu:
- Mały piesek w małym kagańcu. Jest krótko i zwięźle. :lol: :lol:

Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca

A gdzie trzeci wszechwiedzący radny Zawadzki :?: Kołobrzeska trójca nie będzie w komplecie to nie oglądam. :roll:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Vin » wtorek, 18 paź 2005, 19:52

qrczak napisał(a):
Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca

A gdzie trzeci wszechwiedzący radny Zawadzki :?: Kołobrzeska trójca nie będzie w komplecie to nie oglądam. :roll:

No właśnie, propunuję podziękować panu Szufelowi ( Szuflowi ? ) i zaprosić radnego Zawadzkiego ...

Gandalf napisał(a):ja bym chciał posłuchać poezji pani radnej Bratuś.

Hmmmm

A która to jest ?

Sorki, ale ja do dziś nie znam nazwisk wszystkich....

Pamiętam tylko tych, którzy zabierają często głos na sesji, nie znam tych, którzy tylko przychodzą podpisać listę obecności albo uaktywniają się przed kolejnymi wyborami ...
Vin
Uzależniony

Postprzez qrczak » wtorek, 18 paź 2005, 19:57

No właśnie, propunuję podziękować panu Szufelowi ( Szuflowi ? ) i zaprosić radnego Zawadzkiego ...

Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów". :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez ZAINTERESOWANA » wtorek, 18 paź 2005, 20:00

qrczak napisał(a):

Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów". :lol:

Tym "stadem baranów" jesteśmy my wszyscy - podatnicy.
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Vin » wtorek, 18 paź 2005, 20:00

qrczak napisał(a):Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów". :lol:

Tak ? A pan Szufel niby na jaki temat będzie mówił ? A może odpowie na jakieś pytanie ? Nie, pan Szufel sprowadzi te spotkanie do nieustającej kampanii wyborczej. Cały program będzie piał na cześć H.Bieńkowskiego.
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg