report5 napisał(a):z telefonicznym udziałem widzów - pliss
"report5" O co chciałbyś mnie sam-oko w oko- zapytać,
pytaj śmiało
A o co byś pytał, poprzez trzecie osoby
Pytaj równie śmiało
Do zobaczenia.
report5 napisał(a):z telefonicznym udziałem widzów - pliss
pytaj śmiało
Pytaj równie śmiało
obserwer_anonim napisał(a):report5 napisał(a):z telefonicznym udziałem widzów - pliss
"report5" O co chciałbyś mnie sam-oko w oko- zapytać,pytaj śmiało
![]()
A o co byś pytał, poprzez trzecie osobyPytaj równie śmiało
![]()
Do zobaczenia.
report5 napisał(a):
BLAaa napisał(a):report5 napisał(a):
żartuję... myslę, że ironia jest czytelna - Adanio, ma okręslone preferencje polityczne, jeśli tak moża delikatnbie powiedzieć w zapraszaniu rozmówców - a Długi nie powinien gniewac się na żadengo polityka czy samorządowca, stąd moje ponaglenia - raczej w strone kolegów dziennikarzy... by zparszali "te kobiety" jak ktos to napisał...
Do zobaczenia, pozdr
SAVARY napisał(a):Zapowiada się ciekawie! Mieszanka wybuchowa - Dębiec kontra Szufel.
Jest monotematyczny, nieuprzejmy, niemiły i jeszcze nie słyszałam, żeby krótko i zwięźle odpowiedział na zadane mu pytanie.
Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca
Kołobrzeska trójca nie będzie w komplecie to nie oglądam. 
qrczak napisał(a):Z chęcią posłucham pana Mielnika, Dębca
A gdzie trzeci wszechwiedzący radny ZawadzkiKołobrzeska trójca nie będzie w komplecie to nie oglądam.
Gandalf napisał(a):ja bym chciał posłuchać poezji pani radnej Bratuś.
qrczak napisał(a):No właśnie, propunuję podziękować panu Szufelowi ( Szuflowi ? ) i zaprosić radnego Zawadzkiego ...
Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów".
qrczak napisał(a):Tak i temat sie sprowadzi do Adabaru i do tego że oni biedni są traktowani jak "stado baranów".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości