stary_zgred napisał(a):Oooops, komuś puszczają nerwy. Po tak zacnym czarodzieju spodziewałbym się więcej opanowania, szczególnie w dyskusji z takim interlokutorem, jak Gargamel. Używając epitetów, chcąc nie chcąc zniżasz się do jego poziomu.

Gargamel napisał(a):Oj panowie Savary i Zgred ździwiłbym się gdybyście powiedzieli inaczej.Proszę o fakty i o te wirtualne epitety niby z mojej strony.Przeczytajcie swoje wypowiedzi odnośnie mojej osoby.(myślę , że z powodzeniem to moglibyście się nazywazć epitetowcy No 1-krótką macie pamięć)
Ciekaw jestem, ile głosów dostał Wasz malina poseł bo nigdzie o tym nie piszą ,mówią.
Gargamel napisał(a):Oj panowie Savary i Zgred ździwiłbym się gdybyście powiedzieli inaczej.Proszę o fakty i o te wirtualne epitety niby z mojej strony.Przeczytajcie swoje wypowiedzi odnośnie mojej osoby.(myślę , że z powodzeniem to moglibyście się nazywazć epitetowcy No 1-krótką macie pamięć)
Ciekaw jestem, ile głosów dostał Wasz malina poseł bo nigdzie o tym nie piszą ,mówią.
Na pewno sporo

Długoimienny napisał(a):Zapraszam w ramach tematu na materiał o "Radnej Marii od Powiatu". Fotki i tekst na KSD:
http://www.ksd.kolobrzeg.pl

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości