).Trzymam kciuki.
mmmmmocno trzymam.Pozdrawiam......pastor napisał(a):
Do kiedys tam people
jak wytrzymam tydzień to będzie znaczyło, że jednak nie jestem uzależniony

Juz widze jak wszyscy w mojej grupie beda odliczac dni do jakiegos najblizszego wolnego.

pastor napisał(a):Co u nas studenci? Studenci jada na studia...
W srode ostatni egzamin, trzymajcie kciuki za mnie i filozofie![]()
![]()
![]()
Do kiedys tam people
Powodzenia
... stwierdził, że szuka normalnych ludzi
Olga napisał(a):Upatrzyłam sobie kilka mieszkań studenckich w Toruniu. Szczególnie jedno mi odpowiada. Dzwoniłam, gadałam. Za kilka dni pojadę je obejrzeć i jestem dobrej myśliTylko muszę się spodobać właścicielowi
![]()
Tylko mam dylemat .... jest wybór. Albo mieszkanie studenckie (dla 4 osób) albo domek jednorodzinny (dla 5-6 osób). Cenowo się nie różnią. Co lepsze??
i chyba nie masz szans, jak szuka 'normalnych' ludzi
zdałes? 
Olga napisał(a):Upatrzyłam sobie kilka mieszkań studenckich w Toruniu. Szczególnie jedno mi odpowiada. Dzwoniłam, gadałam. Za kilka dni pojadę je obejrzeć i jestem dobrej myśliTylko muszę się spodobać właścicielowi
![]()
Tylko mam dylemat .... jest wybór. Albo mieszkanie studenckie (dla 4 osób) albo domek jednorodzinny (dla 5-6 osób). Cenowo się nie różnią. Co lepsze??

olkakg napisał(a): chyba nie masz szans, jak szuka 'normalnych' ludzi![]()
O Ty przebrzydła
wielkie ogladanie, a potem decyzja. Mam nadzieje, że będzie łatwa ... no i że właściciele uznają mnie za odpowiednią kandydatkę 
MeYa napisał(a):ja juz sie w nowym mieszkaniu zadomowilam wiec zycze i tobie powodzenia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości