i rubrycznka "mam do wynajęcia"
Napewno coś znajdziesz bo ja tam swoje mieszkanko znalazłam jest tam pełno ludzi ktorzy wynajmują pokoje bądz szukają wspołlokatorki do mieszkania studenckiego..
Powodzenia
noo na szczęście wszystko do przodu, wyjazd do szczecina się opłacił, zaliczyłam wszystko tak jak trzeba, także od października kontynuuję swoje studenckie zmagania
Na UMK przy telefonach siedzą chyba same sieroty Na pytanie kiedy zaoczna Administracja ma rozpoczęcie (chciałam po prostu szybciej wiedzieć, bo ta informacja by mi się przydała) otrzymałam odpowiedź "eeee hmmmmmm mmmm .... w sumie nie wiem .... ale i tak otrzyma pani informacje pocztą'' Zadzwoniłam do Domu Studenckiego z pytaniem jak wygląda sprawa wynajęcia pokoju przez studentkę zaoczną, tzn ceny i dozwolona ilość dni. Odpowiedź ... "hmmm ... no tak ... zaoczni mogą wynajmować .... ceny to różnie ..... dni nie wiem konkretnie ... to do kierowniczki proszę dzwonić" Kierowniczka oczywiście zapadła sie pod ziemię .... trzymajcie mnie Po co te kobiety przy telefonach siedzą skoro czegoś konkretnego można się dowiedzieć albo przez pocztę albo od kierowniczek??
Wykonałam chyba 10 telefonów, albo zajęte, albo nikt nie odbiera, albo 'punk informacyjny' bez informacji