Cziterzy !

Tutaj piszemy o sprawach związanych z naszą siecią komputerową. Uwagi, komentarze, propozycje.

Postprzez SzOpEn » środa, 14 wrz 2005, 17:44

Niech jakis admin teraz wejdzie na serwa :/ nie da sie grac z 10 osob by dostało bany :/ raszują , czitują :/ ehhh
Dajcie mi admina a ja porządek tam zaprowadze :P
SzOpEn
Ważniak

Postprzez SzOpEn » środa, 14 wrz 2005, 18:01

Nie no to jest przegiecie :/ pisze do kazdego admina :/ serwie Zonk, Lol , Co z tym czitem i jeszcze ktos jest ale nie pamietam kto :/ masakra Pisze do Ryby bo ma gg właczone (zółte słoneczko :D ) ale zero odpowiedzi ehh Teraz własnie jest tak ze w terro sami cziterzy a w ct sami normalni masakra :/
wiecej admow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SzOpEn
Ważniak

Postprzez Wlodar » środa, 14 wrz 2005, 20:56

Nie ma sensu juz grac dajcie spokoj wchodze 6 na 6 spoko sa admini ok gra wychodza admini 20 osob 18 cziterow i Ch** nie gra =/ Masakra sie dzieje nic nie mowie ale ja gram najczesciej na serwerze tkk w czasie roku szkolnego i moze o potwierdzic wiele osob a admin jak juz jest to praktyczne nic nie robi moze jak mu sie bedzie pisac pol godziny ze ktos ma czity bo wyskakuja mu bindy to zbanuje ostatnio Hl wykryl kolesiowi RapiD burst fire i 5 minut pisałem jak sie nie myle do Carlosa to dopiero go zbanowal bo Hl bany nie działaja eh nie ma sensu gra
Wlodar
Bywalec

Postprzez Rymek_Hunter » czwartek, 15 wrz 2005, 10:59

Admin też człowiek i swoje zajęcia ma :)
proponuje wam abyście się jakoś z nimi umówili, żeby grali nie wiem po godzinie każdy, od 17 na przykład...
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez smoko1 » czwartek, 15 wrz 2005, 14:29

ostatnio musialem sie doprosic vota o zmiane mapy..... bo lecial fy_iceworld no bez przesady 20 osob i na iceworld... wiekszosc osob domagala sie zmiany mapy.... odziwo bylili admini !!! nawet 3 ale zaden nie raczyl zmienic mapy (cos tutaj jest nie tak ?) Po okolo 15 min wkocnu udalo mi sie wyprosic admina o vota na zmiane mapy ?(oczywiscie przeszedl)
ps
no jak tutaj sie nie wkurzyc ?? zreszta admini chyba sami nie znaja regulaminu ????

proponuje dodac admina "pr0^lamer" czy jakos tak lub "IKI^IKI" szczegolnie ten drugi ma skilla przez wielu z graczy uwazany jako cziter (no ale nie wedlug mnie) choc nie maja dowodow.... (kolejne lamanie regulaminu ??) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...
jak anrazie pozostaje czekac na powrot Ferna....
smoko1
Rozgrzewa się

Postprzez chooper » czwartek, 15 wrz 2005, 14:46

Lamanie regulaminu ?

" 3. Admini nie są od umilania życia, także nie proście ich ciągle o zmiane mapy i inne błahe sprawy."
chooper
Dyskutant

Postprzez SzOpEn » czwartek, 15 wrz 2005, 14:59

to jak wszyscy sie domagali zmiany mapy to czemu nie mogli zavotowac ? nie rozumiem
SzOpEn
Ważniak

Postprzez pr0^LaMeR » czwartek, 15 wrz 2005, 15:32

juz nie bedzie potrzeba wiecej adminow z tego ci mi mowili tkk bedzie na 1.6 czyli lipa ;/ bo 1.5 ma swoj klimat i nie wszyscy maja konta ale trudno jest to jedyne wyjscie na czitow itd.

moze admin lubi ta mape moze nie chce mu sie ciagle zmieniac na d2 czy azteca pograjcie chwile na tym albo wejdzcie se do specta i posluchajcie mp3 alby wyjdzcie z serva i wrocice za 25 minu boshe wy to tez macie problemy :/
pr0^LaMeR
Bywalec

Postprzez chooper » czwartek, 15 wrz 2005, 17:10

Tez mam ogromny sentyment do wersji 1.5, lecz w obecnej sytuacji jedyne wyjscie - przejsc na 1.6
chooper
Dyskutant

Postprzez Karol » czwartek, 15 wrz 2005, 18:09

smoko1 napisał(a):proponuje dodac admina "pr0^lamer" czy jakos tak lub "IKI^IKI" szczegolnie ten drugi ma skilla przez wielu z graczy uwazany jako cziter (no ale nie wedlug mnie) choc nie maja dowodow.... (kolejne lamanie regulaminu ??) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...

Obrazek

Masz jeszcze jakieś ciekawe propozycje ? Może ty sam chcesz admina ?...
Wszystkim sie dobrze grało na iceworld... Ale nieee lepiej 24h na dobe grac aztec albo dust... ehh
Migracja serwera do 1.6 pozwoli na skuteczna walkę ze wszystkimi osobami które łamią regulamin... Perm ban bedzie faktycznie oznaczal banicje równiez w przypadku neo*...
Karol
Ważniak

Postprzez Wlodar » czwartek, 15 wrz 2005, 20:28

heh Iki heh To Karol pojechales :P hehe nie moge :P
1.6 , mi to osobiscie nie przeszkadza bo 1.6 mam i konto i steam i wszystko , chociaz tak jak mowicie 1.5 ma to cos ... z reszta 1.6 nie umiem wogole grac ;o ale szczegol
Wlodar
Bywalec

Postprzez pr0^LaMeR » czwartek, 15 wrz 2005, 20:55

hehe dobry iki :D nice dobre zes rozje.. tera ale nic trza bedzie niedlugo 1.6 re-instal bo cos sapie i sie poczeka na .... ;(
pr0^LaMeR
Bywalec

Postprzez SzOpEn » czwartek, 15 wrz 2005, 21:25

Prosze tylko nie 1.6 :( 1.5 ma to cos w sobie :( ehh
SzOpEn
Ważniak

Postprzez forumtkk » piątek, 16 wrz 2005, 10:51

Nie należy mylić kłamstwa i matactwa z opinią większości !!

Karol napisał(a):
smoko1 napisał(a):proponuje dodac admina "pr0^lamer" czy jakos tak lub "IKI^IKI" szczegolnie ten drugi ma skilla przez wielu z graczy uwazany jako cziter (no ale nie wedlug mnie) choc nie maja dowodow.... (kolejne lamanie regulaminu ??) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...

Obrazek

Masz jeszcze jakieś ciekawe propozycje ? Może ty sam chcesz admina ?...
Wszystkim sie dobrze grało na iceworld... Ale nieee lepiej 24h na dobe grac aztec albo dust... ehh
Migracja serwera do 1.6 pozwoli na skuteczna walkę ze wszystkimi osobami które łamią regulamin... Perm ban bedzie faktycznie oznaczal banicje równiez w przypadku neo*...

Nie należy mylić kłamstwa i matacta z opinią większości !!

Pozdrawiam IKI^IKI
forumtkk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wsk - tkk