nie da sie grac z 10 osob by dostało bany
raszują , czitują
ehhh
Dajcie mi admina a ja porządek tam zaprowadze

pisze do kazdego admina
serwie Zonk, Lol , Co z tym czitem i jeszcze ktos jest ale nie pamietam kto
masakra Pisze do Ryby bo ma gg właczone (zółte słoneczko
) ale zero odpowiedzi ehh Teraz własnie jest tak ze w terro sami cziterzy a w ct sami normalni masakra
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! nawet 3 ale zaden nie raczyl zmienic mapy (cos tutaj jest nie tak ?) Po okolo 15 min wkocnu udalo mi sie wyprosic admina o vota na zmiane mapy ?(oczywiscie przeszedl)
zreszta admini chyba sami nie znaja regulaminu
??
) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...
bo 1.5 ma swoj klimat i nie wszyscy maja konta ale trudno jest to jedyne wyjscie na czitow itd.

smoko1 napisał(a):proponuje dodac admina "pr0^lamer" czy jakos tak lub "IKI^IKI" szczegolnie ten drugi ma skilla przez wielu z graczy uwazany jako cziter (no ale nie wedlug mnie) choc nie maja dowodow.... (kolejne lamanie regulaminu) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...
jak anrazie pozostaje czekac na powrot Ferna....
Karol napisał(a):smoko1 napisał(a):proponuje dodac admina "pr0^lamer" czy jakos tak lub "IKI^IKI" szczegolnie ten drugi ma skilla przez wielu z graczy uwazany jako cziter (no ale nie wedlug mnie) choc nie maja dowodow.... (kolejne lamanie regulaminu) oni napewno zaprowadziliby pozadek na serwerze...
jak anrazie pozostaje czekac na powrot Ferna....
Masz jeszcze jakieś ciekawe propozycje ? Może ty sam chcesz admina ?...
Wszystkim sie dobrze grało na iceworld... Ale nieee lepiej 24h na dobe grac aztec albo dust... ehh
Migracja serwera do 1.6 pozwoli na skuteczna walkę ze wszystkimi osobami które łamią regulamin... Perm ban bedzie faktycznie oznaczal banicje równiez w przypadku neo*...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości