Jeden tydzień w tą czy w drugą stronę nie robi różnicy 
Roman napisał(a):dobrze
więc odtąd będę bardzo dokładnie wyrażał swoje myśli
chodziło mi o to, że wszystkie klasy pewnie dostały już te tematy, a my nie, a już jest prawie połowa września,
zatem informacja, że dostałaś tematy z zeszłego roku (w kwestii tego o co mi chodziło bezużyteczne), otrzymane przez jedną osobę, nie jest konkretną odpowiedzią na moje pytanie
Agunia - nie trafiłaś w klucz odpowiedzi
) bo to te same.

dzieki za płytki, nie bój żaby, na pewno jeszcze nie raz cos z nich poleci...
zapraszam tez innych do przynoszenia muzyki do radia (PRZYPOMINAM: to pomieszczenie gdize taka ładna duza szyba!)
bo nie chodzi o to, ze olewamy ludzi lubiących rocka czy regaee, ale po prostu zbierając material muzyczny skupiamy sie glownie na takim, ktory bedzie odpowiedni na dyskoteki...
no nie wiem...
a co mi dasz?
i jak juz cos, to podpisz płytkię dokładnie tak jak to don Karollo zrobil
chyba Ci nie musze tlumaczyc gdzie mnie znajdziesz 
KaucZ napisał(a):nie wiem czy polecialo akurat tak jak prosilem, ale wielkie dzieki za pidzame, metallice i green day... tylko pamietajcie ze te plytki co przynioslem maja grac a nie zbierac kurz... zeby to nie bylo tak jednorazowo
...

Agunia napisał(a):pidżama leciała? a ja nie słyszałam.....![]()
nio ale faktycznie, bombel szacuneczek dla całej ekipy radiowęzła, może jeszcze będą z was ludzie
ja nie gryzę (w przeciwienstwie do Aguni
), reszta ekipy tez nie 
McCool napisał(a):Agunia napisał(a):pidżama leciała? a ja nie słyszałam.....![]()
nio ale faktycznie, bombel szacuneczek dla całej ekipy radiowęzła, może jeszcze będą z was ludzie
Ty mi nie bombluj tutaj bo Ci czegos dosypie do kanapki w szkole i bedziesz jak ten jeden wielki bombel (dosłownie)![]()
moze bede malo tworczy i sie powtorze, ale mowie po raz kolejny: chcecie zeby polecialo cosik fajnego, przynieście płyty a wasza ulubiona piosenka polecija nie gryzę (w przeciwienstwie do Aguni
), reszta ekipy tez nie
bomblu
....... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości