2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez filomata » niedziela, 11 wrz 2005, 12:59

Nie ma co się bulwersować :P Jeden tydzień w tą czy w drugą stronę nie robi różnicy :wink:
filomata
Dyskutant

Postprzez jAc_EnTy » niedziela, 11 wrz 2005, 14:45

Roman napisał(a):dobrze
więc odtąd będę bardzo dokładnie wyrażał swoje myśli

chodziło mi o to, że wszystkie klasy pewnie dostały już te tematy, a my nie, a już jest prawie połowa września,

zatem informacja, że dostałaś tematy z zeszłego roku (w kwestii tego o co mi chodziło bezużyteczne), otrzymane przez jedną osobę, nie jest konkretną odpowiedzią na moje pytanie

Agunia - nie trafiłaś w klucz odpowiedzi :twisted:

Roman co za roznica czy tematy z zeszłego roku czy z tego?? (no chyba ze na lepszym papierze drukowali :D ) bo to te same.

a podobno zmoienil sie sposob oceniania prezentacji?? słyszeliscie o tym ??
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez Roman » poniedziałek, 12 wrz 2005, 14:05

respekt dla ekipy radiowęzła za dzisiejszego Green Daya i jeszcze jeden rockowy utwór puszczony wreszcie na przyzwoitej głośności

brawo
Roman
Mieszka tu

Postprzez filomata » poniedziałek, 12 wrz 2005, 14:35

To wprawdzi znienawidzony Green Day, ale zawsze coś. Liczę na więcej ;]
filomata
Dyskutant

Postprzez obv » poniedziałek, 12 wrz 2005, 18:41

noooo jestem pozytywnie zaskoczony najpierw Pink Floyd a potem Green Day no no mila odmiana po tym " umc umc umc umc " mam nadzieje ze na tym sie nie skonczy ; )
obv
Dyskutant

Postprzez McCool » poniedziałek, 12 wrz 2005, 21:08

dzieki wielkie ze wam sie podobalo :) :) :) :) mam nadzieje ze reszta uczniow w tej szkole podziela wasze zdanie ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » poniedziałek, 12 wrz 2005, 21:12

w sumie to staramy sie urozmaicać troche klimaty grane na przerwie, poszerzając je na inne gatunki, bo fakt faktem, ale jak juz Kauczu mowiles mi w klubie gromka, to troche tych 'brudnych' sie zebrało w tej szkole ostatnio i trzeba im tez w gusta przypasować :) dzieki za płytki, nie bój żaby, na pewno jeszcze nie raz cos z nich poleci... 8) zapraszam tez innych do przynoszenia muzyki do radia (PRZYPOMINAM: to pomieszczenie gdize taka ładna duza szyba!) :twisted: bo nie chodzi o to, ze olewamy ludzi lubiących rocka czy regaee, ale po prostu zbierając material muzyczny skupiamy sie glownie na takim, ktory bedzie odpowiedni na dyskoteki...
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » poniedziałek, 12 wrz 2005, 21:32

no nie wiem... :roll: no nie wiem... :roll: a co mi dasz? :D

a tak powaznie to spoko, tylko wiesz o co chodzi... muzyka muzyce nie równa i chodzi o to, zeby kazdy mogl tego posluchac :twisted: i jak juz cos, to podpisz płytkię dokładnie tak jak to don Karollo zrobil :D chyba Ci nie musze tlumaczyc gdzie mnie znajdziesz ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Agunia » piątek, 16 wrz 2005, 13:50

KaucZ napisał(a):nie wiem czy polecialo akurat tak jak prosilem, ale wielkie dzieki za pidzame, metallice i green day... tylko pamietajcie ze te plytki co przynioslem maja grac a nie zbierac kurz :P... zeby to nie bylo tak jednorazowo :P...

pidżama leciała? a ja nie słyszałam..... :(
nio ale faktycznie, bombel szacuneczek dla całej ekipy radiowęzła, może jeszcze będą z was ludzie :P
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez McCool » sobota, 17 wrz 2005, 09:39

Agunia napisał(a):pidżama leciała? a ja nie słyszałam..... :(
nio ale faktycznie, bombel szacuneczek dla całej ekipy radiowęzła, może jeszcze będą z was ludzie :P

Ty mi nie bombluj tutaj bo Ci czegos dosypie do kanapki w szkole i bedziesz jak ten jeden wielki bombel (dosłownie) :twisted:

moze bede malo tworczy i sie powtorze, ale mowie po raz kolejny: chcecie zeby polecialo cosik fajnego, przynieście płyty a wasza ulubiona piosenka poleci 8) ja nie gryzę (w przeciwienstwie do Aguni :P ), reszta ekipy tez nie :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez Agunia » sobota, 17 wrz 2005, 10:57

McCool napisał(a):
Agunia napisał(a):pidżama leciała? a ja nie słyszałam..... :(

Ty mi nie bombluj tutaj bo Ci czegos dosypie do kanapki w szkole i bedziesz jak ten jeden wielki bombel (dosłownie) :twisted:

moze bede malo tworczy i sie powtorze, ale mowie po raz kolejny: chcecie zeby polecialo cosik fajnego, przynieście płyty a wasza ulubiona piosenka poleci 8) ja nie gryzę (w przeciwienstwie do Aguni :P ), reszta ekipy tez nie :twisted:

żadnej kanapki od Ciebie nie wezmę :P bomblu :P
i ja wcalę nie gryzę... ja tylko czasami zjadam pineski :lol:
hmm.... może ja też wam jakąś płytkę podrzucę....np. z własnymi nagraniami... :twisted: ....... :lol:
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark