a jak klasa juz dala legitymacje do podbicia a ja zapomnialem dać, to w drodze wyjatku podbijesz mi?

Roman napisał(a):Magnus, Agunia - my dostaniemy w poniedziałek
jak to napisał na tablicy w 106 nasz kolega, który nie zdał
ALA FOREVER

Agunia napisał(a):Roman napisał(a):Magnus, Agunia - my dostaniemy w poniedziałek
jak to napisał na tablicy w 106 nasz kolega, który nie zdał
ALA FOREVER
eeeee![]()
a nam nasza polonistka powiedziała, że wasza klasa to już dawno tematy wybrała i teraz cały czas konsultujecie się w sprawie swoich prezentacji

Agunia napisał(a):Roman napisał(a):mam pytanie - jak dawno dostaliście listę tematów do prezentacji z polskiego?
pod koniec poprzedniego roku szkolnego......

MadziUlka napisał(a):Agunia napisał(a):Roman napisał(a):mam pytanie - jak dawno dostaliście listę tematów do prezentacji z polskiego?
co???? a my dostaliśmy dopiero kilka dni temu!!
to jest nie fair...
Agunia napisał(a):MadziUlka napisał(a):Agunia napisał(a):Roman napisał(a):mam pytanie - jak dawno dostaliście listę tematów do prezentacji z polskiego?
to jest nie fair...
spoko.... w sumie to tylko ja dostałam i to była lista tematów dla zeszłorocznych maturzystów.... choć w zasadzie... ona się nie zmieniła w tym roku....
a ja i tak jeszcze tematu nie wybrałam....
Roman napisał(a):Agunia napisał(a):MadziUlka napisał(a):Agunia napisał(a):Roman napisał(a):mam pytanie - jak dawno dostaliście listę tematów do prezentacji z polskiego?
to jest nie fair...
spoko.... w sumie to tylko ja dostałam i to była lista tematów dla zeszłorocznych maturzystów.... choć w zasadzie... ona się nie zmieniła w tym roku....
Agunia czytaj z odrobiną zrozumienia
co mnie obchodzi to co tylko ty
i na cholerę z zeszłego roku

Roman napisał(a):Agunia napisał(a):MadziUlka napisał(a):Agunia napisał(a):Roman napisał(a):mam pytanie - jak dawno dostaliście listę tematów do prezentacji z polskiego?
to jest nie fair...
Agunia czytaj z odrobiną zrozumienia
co mnie obchodzi to co tylko ty
i na cholerę z zeszłego roku
nie sądzisz?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości