WZT napisał(a):Dzisiaj byl egzamin... na 50 mozliwych punktow wyrwalem az 47 co daje mi mocny dobry i zasluzony stopien co nazywa sie 3
i juz mam wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kumam dostałeś mocny dobry co suma sumaru dało Ci 3 ?
WZT napisał(a):Dzisiaj byl egzamin... na 50 mozliwych punktow wyrwalem az 47 co daje mi mocny dobry i zasluzony stopien co nazywa sie 3
i juz mam wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurczaczek napisał(a):WZT napisał(a):Dzisiaj byl egzamin... na 50 mozliwych punktow wyrwalem az 47 co daje mi mocny dobry i zasluzony stopien co nazywa sie 3
To jest co opijać![]()
Gratuluje![]()

Suzy napisał(a):... dziś "wielki dzień" - prawdopodobnie wyniki dwóch egzaminów... mam więc nadzieję, że bez względu na wszystko okaże się, iż "niespotykanie spokojny ze mnie człowiek"

Agnes napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś "wielki dzień" - prawdopodobnie wyniki dwóch egzaminów... mam więc nadzieję, że bez względu na wszystko okaże się, iż "niespotykanie spokojny ze mnie człowiek"
no trzymam kciuki , wiem co to jest "byc niespotykanym spokojnym czlowiekiem " powodzenia
... a skoro trafiło się ładne 4,5 w indeksie nastrój oczekiwania na kolejny stosunkowo unormowany...Suzy napisał(a):Agnes napisał(a):Suzy napisał(a):... dziś "wielki dzień" - prawdopodobnie wyniki dwóch egzaminów... mam więc nadzieję, że bez względu na wszystko okaże się, iż "niespotykanie spokojny ze mnie człowiek"
no trzymam kciuki , wiem co to jest "byc niespotykanym spokojnym czlowiekiem " powodzenia
... to chyba Agnes przez te Twoje trzymanie kciuków dziś mój szczęśliwy dzień ...... a skoro trafiło się ładne 4,5 w indeksie nastrój oczekiwania na kolejny stosunkowo unormowany...
:)

Agnes napisał(a):kurczaczek napisał(a):Mieszkanie jest...
Studia są...
Gdańsk czeka...
Oby do 26...
witaj w Gdanskukotku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości