Długoimienny napisał(a):Oczywiście, zapytam.
Gandalf napisał(a):Dla mnie temat się wyczerpał. O głupotach niech głupczą głupcy. Zwłaszcza ci, którzy tu sami ze sobą z tych samych nicków rozmawiają i zaczepiają innych. Prawda julianpp?
Wszystko wyjaśni się do końca tego miesiąca. Tylko do tego czasu nie uduście się własnymi wymiocinami.
skocz do młodszych na posty, tam czujemy się jak ryba w wodzie. Gandolfie bądź zdrów - długie masz imię

trodat70 napisał(a):Gandalf napisał(a):Dla mnie temat się wyczerpał. O głupotach niech głupczą głupcy. Zwłaszcza ci, którzy tu sami ze sobą z tych samych nicków rozmawiają i zaczepiają innych. Prawda julianpp?
Wszystko wyjaśni się do końca tego miesiąca. Tylko do tego czasu nie uduście się własnymi wymiocinami.
To oburzające!!!Ty nie powinines przebywać wśród ludzi.Musisz strasznie Siebie nienawidzić!!!Zal mi ciebie.Kto cie wychowywal???
a moze to ty jestes ta osoba ,która przez tyle lat ewidentnie łamie prawo???
nie prościej powiedziec mylę sie i powiedziec sorry ...?wszyscy sie mylą człowieku wyluzuj!!! i nie zabagniaj tego forym , gdzie sie ludzie spotykaja ,żeby wymieniać poglądy!!!
Miałem dac sobie dziś spokój , ale po takiej odzywce nie wytrzymałem .Ludzie nie protestujecie???
BLAaa napisał(a):Nie jest prawdą, że JW upublicznił na forum treść uzasadnienia umorzenia postępowania, które gdzieś tam wyżej jest cytowane.
Faktycznie żadna rozprawa się nie odbyła. Sąd grodzki umorzył sprawę "z urzędu" nie doszukując sie znamion przestepstwa.
Odwołań żadnych nie było, bo od umorzenie nie przysługuje odwołanie, tylko zażalenie. Tryb i termin dokładnie określają przepisy. W terminie jedna z pań radnych sie nie zmieściła. Sąd grodzki zażalenia nie przyjął. Sąd okregowy (wydz. karny odwoławczy) poparł stanowisko SG. Na tym etapie sprawa zdechła. Chociaż wiem, że jest jeszcze jedno zażalenie.
Śpię spokojnie.
Aczkolwiek radzę uważnie przestudiować to uzasadnienie umorzennia postępowania. Jest to dokładna interpretacja gwarantowanej w Konstytucji RP swobody wypowiedzi. I sugeruje innym, szczególnie Trodatowi70 nie rzucać nazwiskami.
Bo to na co zwróciłem Ci uwagę gdzieś tam wyżej świadczy o tym, że nie poruszasz się pewnie po wąskiej granicy pomiędzy wolnościa słowa, a oszczerstwem.
podwazeniu autorytetów które niewątpliwie wypracowały sobie??
julianpp napisał(a):Jest też inne:
"Człowiek potrafi każde nieszczęście swoje przypisać czyjejś winie".
( Fridrich Hebbel)
Gandalf napisał(a):Dla mnie temat się wyczerpał. O głupotach niech głupczą głupcy. Zwłaszcza ci, którzy tu sami ze sobą z tych samych nicków rozmawiają i zaczepiają innych. Prawda julianpp?
trodat70 napisał(a):
Witaj BLAaa.No widzisz , dopiero teraz powiedziałes troche prawdy o całej sytuacji , w innej nieco atmosferze i przyznasz że nie jest to jeszcze sprawa tak triumfalnie wygrana przez JW , a z takim kretesem przegrana przez ww Panie , wiec czemu miała słuzyć ta obarczona inwektywami nagonka na radne , jezeli to nie koniec??? ponizeniu Ichpodwazeniu autorytetów które niewątpliwie wypracowały sobie??
A z tą bezpieczną wg Ciebie interpretacją konstytucji byłbym ostrozny , bo intepretacje słów sa wielorakie ,wierz mi.Zależy to od wielu czynników. I nie wiem czy to koniec i twój spokojny sen , bo jak znam życie , to czeka cie jeszcze trochę...
A swoja drogą dziwi mnie , że ty masz wiedzę obiektywną o sprawie , a najbardzej zaciętym i wszstkowiedzącym w tej sprawie walczący jak lew jest Gandolf,jesteście krewnymi??? ciekawe....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości