fanatyk to bylbym jakbym pisal farmazony nie przytaczając argumentów

a do poziomy MW to mi jeszcze brakuje

bejsbola nie posiadam, hitlera też nie czczę
[ Dodano: 2005-09-04, 00:02 ]qrczak napisał(a):Człowieku, powtórzę Ci moją radę, wyluzuj trochę bo naprawdę w przyszłości możesz wyrosnąć na bolszewickiego bojownika. Wiem, że można kogoś lubić, popierać, ale nie z takim zaślepieniem z jakim Ty to robisz.
spkojnie, nie mowie ze on jest bez winy, nie boj sie o mnie, ale sposrod tego wszystkiego to uwazam ze Cimoszka jest tu najlepszym materialem na prezydenta

po drugie kwestia wyglada tak, ze wcale nam nie wyjdzie na plus gdy i w parlamencie i w pałacu prezydenckim beda zasiadac ludzie platformy... posiądą zbyt duza swodobe i mozliwosc manipulowania, w zwiazku z czym jeszcze sie okaze, ze Tusk odstawi na bok te swoje wyborcze obietnice gdy wygra
[ Dodano: 2005-09-04, 00:08 ]szkoda tylko ze Tuskowi nie bylo dane znalezc sie w podobnej sytuacji... po drugie co do Cimoszewicza i jego 'nakłamania' to ciezko mi to stwierdzic, ale postaw sie tez w jego sytuacji, gdy zostajesz z kazdej strony atakowany i obrzucany oskarżeniami... sprawa z formalnego punktu widzenia zostala jakby nie bylo wyjasniona! a teraz pytanie... czy Cimoszewicz otrzymal od ktorejs ze stron przeprosiny za te wszystkie zarzuty jakie snuł np taki Giertych?