...
Cokolwiek by się nie działo to Cimoszewicz i tak będzie moim faworytem. Darzę go sympatią od bardzo dawna i taka "aferka" tego nie zmieni.
Poza tym ... był sobie cichy, spokojny facet, nie wyróżniał sie, nie robił afer, nie był zamieszany w skandale ... żył spokojnie ... ludzie zaczęli go prosic aby kandydował i uratował ten kraj przed innymi kandydatami. Posłuchał i wystartował. I nagle zaraz potem stał się oszustem i kłamcą ... no najgorszy normalnie. Wszystko jego wina. Przypomina mi sie jak podczas powodzi kilka lat temu winą "za" powódź obarczyli właśnie jego
zupełnie jakby on mógł sam robic za wał przeciwpowodziowy albo skierować deszcz siłą woli w inną stronę ... paranoja!! Teraz za to jest winny PORONIENIA!!
No ludzie!
Ja nie twierdze że Cimoszewicz jest nieskazitelnym, jedynym uczciwym i prawym człowiekiem. Pewnie ma na koncie winy i grzeszki jak każdy. Ale tak czy inaczej, jak dla mnie jest jedynym prawdziwym kandydatem. Bronił się, udowadniał niewinność z klasą ... a to "jest pan świnią"
.... no cóż ... nikt nie jest oazą spokoju 24 godziny na dobę. Każdemu nerwy puszczają. Szczególnie w sytuacji gdy kogos miesza się z błotem, kompromituje i za wszelką cenę usiłuje zgnoić. Szlag może trafić! Nawet kandydata na prezydenta.
Został oczyszczony ze wszystkich zarzutów. Bardzo mnie to cieszy. I bardzo mnie tez cieszy, że Jarucka zoskała oskarzona. I to poczwórnie
! Na to czekałam. Wredna, fałszywa "nakręcona" przez innych baba. Mam nadzieję, że "polecą głowy" też innych osób które kopały dół pod Cimoszewiczem .... "kto pod kim ... " Co do innych kandydatów .... niby prowadzą Tusk i Kaczorek (po 23%) a za nimi jest Cimoszewicz (19%). Jesli tak by sie zdarzyło (liczę, że nie) że trzebaby wybierać między Tuskiem a Kaczorkeim no to zdecydowanie Tusk ... z dwojga złego ....
Kaczorek .... cóż .... smieszny facet. Jakoś nie mam ochoty na to aby Polska była krajem jawnej nietolernacji i dyskryminacji
... poza tym jest nieszczery i recytuje tekst wyborczy jak dziecko z przedszkola ....
Wald napisał(a): Toć to jest chodząca nienawiść do wszystkiego, co ceni inne wartości, niz on! Dla mnie to jest ostatni kandydat, na którego miałbym głosować. WSZYSCY brani pod uwagę w ankiecie są dla mnie lepsi, niż jeden z tych, co zwinęli księżyc. Gdyby on został prezydentem, to kraj pogrążyłby się w wojnach wszystkich ze wszystkimi!
AMEN!!
Tusk .... jakby to ująć .... nie leży mi ten facet. Jest taki ... cwaniaczkowaty. Tyle lat miał wysokie stanowisko a niby dopiero teraz dostrzegł wyzyskiwaczy i oszustów? Brzydzi go niesprawieldliwość?
Bawi mnie jesgo reklama wyborcza .... polecam artykuł w ANGORZE "Tuskomania"
... z tymi pieniędzmi na kampanię to niezła aferka jest
Tak więc tylko i wyłącznie CIMOSZEWICZ a jesli nie no to niech już będzie ten Tusk. W sumie ... ktokolwiek by nie wygrał to i tak się nic nie zmieni .... no może poza Kaczorkiem -będzie jeszcze gorzej niż jest.

)