"Faceta poznaje sie po tym nie jak zaczyna ale jak konczy"... to powiedzial Lesiu Miller i dobrze powiedzial kierując te słowa do Buzka, bowiem on i jego partia wyszli z tego sejmu jako uciekinierzy i dewastatorzy polskiego budżetu którzy liczyli jeszcze na jakiekolwiek poparcie społeczeństwa, a przyznac musze, ze pomimo tego wszystkiego co sie dzialo, to akurat Millerowi udalo się "skonczyc" z klasą podając sie do dymisji dzień po wszystkich najuroczystszych dotąd wydarzeniach w historii UE...
bosh, masz w domu oltarzyk z Marksem i Engelsem? to co piszesz zalatuje mi propaganda i praniem mozgu... to jest polityka i nie badz naiwny sądzac, ze ktoras ze stron jest szlachetna i ma czyste rece, dzieckiem juz przeciez nie jestes zeby w bajki wierzyc.
no moze jestem za duzym optymistą w sprawach polityki i rządów lewicy, ale obserwując sposoby zjednania sobie społeczeństwa na przykładzie Kaczyńskiego, który teraz najwięcej biadoli, a przed cztery laty jego rząd doprowadził do zerowego pkb, miliona bezrobotnych wiecej i 40mln dziury budżetowej i który potrafi tylko pieprzyć że wszysscy to złodzieje a on jest cacy, to nie powiecie mi że taki kurdupelek i jego partyjni koledzy będą lepiej rządzić państwem niż sld, które jakby nie było pomimo tych wsyzstkich afer wyciągnęło państwo z dołka który panowie kaczyńscy zręcznie wykopali...