, zeby nie było, nie ruszam dziewczynek, dziewcząt, kobiet
WZT:

r00t napisał(a):okazało się że ja nigdzie nie imprezuje... tak na marginesie, strasznie nudno w piątkowy wieczór w tym mieście.. i to na dodatek w wakacje....
ja ostatnio preferuję tą część imprezowania, bo już zprzywykłem do tego, że tu nie ma co robić 
.... tragiczna wentylacja .... dziwne światła .... muzyka technopodobna .... białe ciuchy (lub ich znikoma ilość u niektórych osobników/ - czek) .... żel na włosach ... jednym słowem RIVER
) .... i nie było tak tragicznie .... aczkolwiek czy pójdę tam ponownie - nie wiem
... dziś nie wypaliło (przypadek czy podświadomie tak chciałam
)

kamila napisał(a):Suzy napisał(a):to Kamila i WZT - pewnie się spotkamy
no i się spotkałyśmy
buziaki r00t napisał(a):okazało się że ja nigdzie nie imprezuje... tak na marginesie, strasznie nudno w piątkowy wieczór w tym mieście.. i to na dodatek w wakacje....
przecież wiesz, że juz ja bym się Tobą zajeła

.... tragiczna wentylacja .... dziwne światła .... muzyka technopodobna .... białe ciuchy (lub ich znikoma ilość u niektórych osobników/ - czek) .... żel na włosach ... jednym słowem RIVER
wentylacja nie mieli takiej ilosci ludzi i wez pod uwage ze powietrze do wentylacji zasysane jest z zewnatrz jak na dworze jest cieplo to nie zrobisz nic tak jest w kazdym lokalu. muzyki technoie nie gram i kto bywa w river dobrze o tym wie w takich klimatach kazamty sie specjalizuja.Adit napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Jasne, na świeżym powietrzu przy cudnie pachnącym grillu....![]()
wnioskując po częstotliwości pisania postów w tym temacie, można swterdzić, że Pani ZAINTERESOWANA to bardzo imprezowa kobitka![]()
![]()
![]()
Jak lato to lato... na starość trzeba mieć co wspomnać

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości