Guild Wars

Gry on-line i nie tylko.. To miejsce do dyskusji na temat gier... Jeżeli uruchomiłeś serwer w sieci i zapraszasz do gry - napisz o tym.

Postprzez Joel » piątek, 15 lip 2005, 10:39

ja cały czas czekam az mi dostarcza... jush troche wytrzymac nie moge

cos tam slyszalem ze elemental-mesmer to dobra profesja tak wiec mam jeszcze dylemat

co do guildi to z chcecia do niej przystapie... tylko jakie macie wymagania :?:
Joel
Coś tam napisał

Postprzez Pcheł » poniedziałek, 18 lip 2005, 09:17

Joel napisał(a):ja cały czas czekam az mi dostarcza... jush troche wytrzymac nie moge

cos tam slyszalem ze elemental-mesmer to dobra profesja tak wiec mam jeszcze dylemat

co do guildi to z chcecia do niej przystapie... tylko jakie macie wymagania :?:

Wymagania są takie że musisz troche powalczyc w PvE a potem ci pomożemy sie dołączyć
Jeżeli już grasz i przeszedłeś "tutoriala" to mamy z McBolo postacie które sa na 7-9 levelu to chetnie razem pogramy (o ile masz już gre)

Ruda Johanson 20 lev. elemental/monk (ta postacia najczęsciej jestem w grze przeważnie gramy wieczorami tak po 22)
Pcheł
Rozgrzewa się

Postprzez Joel » wtorek, 2 sie 2005, 07:19

gierka jest 8)

Elle Maderance 9lvl Elemental/Mes

jak cos to na priva pisac
Joel
Coś tam napisał

Postprzez filomata » wtorek, 2 sie 2005, 07:41

Ile zajmuje nabicie tego 20 lvl i ile jest klas postaci ? Tak średnio to będę wiedzieć czy się opłaca. Coś o świecie też moglibyscie dodać :wink: Wolę informacje od ludzi grających a nie suche fakty z neta.
filomata
Dyskutant

Postprzez McBolo » wtorek, 2 sie 2005, 09:47

nabicie 20 lvl zajmuje ile tylko chcesz - bo mozesz to zrobic w 3 dni, grajac non stop i szybko przechodząc glowne misje.
ja tam mam 150 godzin grania, w tym 130 grania moim wojownikiem - i jeszcze nie skonczylem PvE (kilka razy dopiero gralem PvP)
ras jako takich nie ma - moze beda w dodatkach, moze nie - na razie nikt nic nie wie.
klasy sa nastepujace
Warrior
Elementalist
Monk
Ranger
Mesmer
Necromancer

wiekszosc klas jest dobrze znana graczom RPG.
Pewna nowoscia w grze jest postac Mesmera (po polskiemu zaklinacz)
koles to prawdziwy kolec w d...e - nie jest on moze dobry jako podstawowa klasa do przejscia PvE, ale dobry mesmer moze na prawde pokrzyzowac plany przeciwnej druzynie, poprzez zabieranie i energii i many (co jest najwazniejsze w PvP - dobry monk to martwy monk - a nie zabijesz monka dopooki nie zabierzesz mu many)

Zapraszam wszystkich do naszej gildii - nie jest ona nastawiona na PvP, tylko na razie na wspolne przejscie gry i przygotowanie postaci do walk z ludzmi
skontaktuj sie w grze z
Thumbaal Johanson lub
Ruda Johanson

btw.
LVL 20 to tylko taki pewny punkt w grze, w ktorym przestajesz sie zastanawiac kiedy ci skoczy level, a dopiero zaczynasz myslec "jak do k..y nedzy przejsc ta misje..." bo ty masz 20 poziom, a potwory maja 30 - bez pomyslunku i taktyki nie dojdziesz do konca gry
To nie jest bezmyslne nabijanie poziomu i czekanie na respawn potworow jak w WOW
tak na marginesie to tych 2 gier nie powinno sie porownywac
WOW nawet w grafice nie dorownuje do piet GW - te krajobrazy to po prostu przesada - kilka przykładów poniżej
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
McBolo
Bywalec

Postprzez Sato » wtorek, 2 sie 2005, 16:43

no ja tez juz dolaczylem do szczesliwych posiadaczy Guild Wars....

jak narazie po dwoch dniach grania mam Warrior/Monk na 9 lvl... a w sumie dopiero zaczalem grac :P...

i uwaga.. ta gra wciąga jak malo która :lol:
Sato
Dyskutant

Postprzez filomata » wtorek, 2 sie 2005, 18:28

Może i bym się skusił ale cRPG to dla mnie również gra o lvl a jeśli nie widzę rozwoju bohatera to czegoś mi brakuje ;/ I jeszcze po 2 dniach gry można mieć ok 10 lvl to dziękuje za coś takiego.
filomata
Dyskutant

Postprzez McBolo » wtorek, 2 sie 2005, 20:12

MarTin napisał(a):Wystarczy spojrzeć na postacie..od razu widać rękę twórców Lineage 2.
Może kiedyś w to pogram..ostatnim czasy L2 wycieło mi z zyciorysu pare miechów:)) narezie nie mam czasu na tekie rpg..a w wolnych chwilach gram w Worms 4 multi hihi

i tu specjalnie dla ciebie tworcyzrobili GW

tu nei trzeba jak w lineage czy WOW tyrac calyc zas, zeby miec lepszy poziom
mozna od razu stworzyc postac gotowa na 20 lvl i grac tylko PvP. nie musisz zmudnie nabijac expa, tylko po to, zeby sobie spokojnei pograc
- grasz keidy chcesz i z kim chcesz - nie logujesz se przez 2 tygodnie, po czym wchodzisz i mozesz grac tak samo jak przed tymi 2 tyg, bo inni nie zdazli sie w ten czas napakowac do xx poziomu.
Gralem w UO - chyba pierwowzor WOW'a i wszystkich gier online - i powiem ci, ze GW nei mozna porownywac do cRPG - to jest raczej taki counter strike, w ktorym biegasz z mieczem abo toporem - jedyne co ci daje wiksza ilosc czasu grania, to doswiadczenie w ustawianiu skilli na innych przeciwnikow - a przeceiz w countera tez nie trzeba grac codzienie - tylko wtedy jak masz ochote
McBolo
Bywalec

Postprzez McBolo » czwartek, 1 wrz 2005, 12:06

kupuj kupuj.... 9 zlotych - sprzedaj butelki :twisted: :twisted: :twisted:

jak juz sie zainstalujesz i przejszesz tzw tutorial (w ktorego mozna grac spokojnie do 7 poziomu i gdzie mozna nabyc wiele ciekawych skilli za darmo) to daj znac
znajdziemy cie w grze, pomozemy, damy kase i ubierzemy
skoro bedziesz gral zadko to moze bedziesz gral PvP, a takich ostatnio potrzebujemy
zapraszam w grze - dodaj do Friends
Thumbaal Johanson lub
Ruda Johanson
McBolo
Bywalec

Postprzez McBolo » czwartek, 1 wrz 2005, 12:21

Stef@n napisał(a):tylko mi powiedz czy dobre połączenie wybrałem???? łowca/mesmer

malo ktory ranger gra ze sklillami drugiej profesji

ranger to ranger - jest zarabisty na odleglosc i w ustawianiu pulapek, wiec druga profesja to tylko pomoc na poczatku. potem i tak bedizesz wymiatal czystym rangerem (chociaz ostatnio podcieli skrzydelka rangerom, bo na HoH 90 % turniejow wygrywaly grupy skladajace sie z samych rangerow i 2 monkow, teraz juz nie jest tak slodko)

tak wiec, 2 profesja nie jest az tak strasznie wazna - co wybierzesz to bedzie dobre, zawsze potem mozna zmienic
McBolo
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: gry