olkakg napisał(a):predator [czy cos takiego] -2 razy zasnęłam...
Też oglądałam ... chyba setny raz
Zaliczyłam Predatory i Alieny, ale jeszcze nie zaliczyłam Alien vs Predator
... mam na kompie - wersja idealna, ale ....
jakoś tak mi poklatkowo skacze
.... why
A tak się cieszyłam
[ Dodano: 2005-07-05, 02:09 ]
Wieczór nudny więc postanowiłam obejrzeć Alien vs Predator .... (jednak kopia jest całkowicie dobra
O czym ten film jest chyba pisać nie muszę.
W jednym zdaniu - starcie dwóch potworów, które stały się bohaterami serii zaliczanych do najbardziej kasowych w dziejach kina.
Moja opinia? 8/10
Zawsze lubiłam serie o Obcych i Predatorach i przyznaję, że byłam bardzo ciekawa jak oba te potwory wypadną w jednym filmie. W sumie nie zawiodłam się. Same potwory wyglądają rewelacyjnie, są dopracowane i na swój sposób - piękne. Jest to wielki plus tego filmu.
Co do gry aktorskiej ludzkiej części obsady nie mam zastrzeżeń. Wypadli na prawdę nieźle.
Film ogląda się bardzo dobrze. wietne efekty specjalne, fajna, pomysłowa fabuła, to "coś"
co powinno przyciągać uwage widza. Jest na prawdę ok. Przyczepic można sie do jednego. Serie Obcych i Predatorów miały swoje klimaty (mówię głównie o Obcych) ... brud, kurz, duzo nastrojowego brązu i tego typu odcieni. To nadawało specyficzny urok. Alien vs Predator pod tym względem nie zachwyci fanów obu serii gdyż jest sterylny jak sala operacyjna. Wszysko jest czyste, błyszczące, chłodne ....
[ Dodano: 2005-07-05, 02:13 ]
(wybaczcie - post przez przypadek mi się wysłał, a nie był dokończony
)
Zdecydowanie polecam. Fani juz na pewno widzieli, zgrzytają zębami i trwierdzą, że spodziewali się czegoś więcej. Ja nie. Wielką fanką serii nigdy nie byłam dlatego film uważam za udany. Podobał mi się. Wart zobaczyć .... nawet z czystej ciekawości i po to aby popatrzeć na to co można zrobić dzięki nowoczesnej technice komputerowej.
[ Dodano: 2005-07-05, 02:21 ]
Wybaczcie mi błędy i pozjadane literki
...... to zmęczenie. No i to, że nie mogłam już edytować 

2 razy zasnęłam... 
Ladna aktorka
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)