HI-HOT napisał(a):skoro tak mowisz to zwracam honory
spoko...
wszystkie ps i inne poszly do smietnika ..przynajmniej jak na razie..
)

MarcinR napisał(a):olkakg napisał(a):Cisza na resku... i te zdjęcie z 'ramką' poprostu wymiata...
pozatym pozdrawiam Jarka[albo w sumie ty go pozdrów Marcinku
]
Co ty tak ciagle pozdrawiasz mojego brata .. mam odkladac na wesele
![]()
Marcinku..

redlovebloodgirl napisał(a):fotki very niceale chyba tylko mnie jakos 'cisza na resku' nie poruszyla..codzien widze to z okna
] to z okna.. ale lubie patrzeć na chmury i zawsze mają coś innego w sobie, że chce je sie oglądać...
olkakg napisał(a):wiesz... ja też widze codziennie [no prawie] to z okna.. ale lubie patrzeć na chmury i zawsze mają coś innego w sobie, że chce je sie oglądać...
...ale tak swoja droga to sie z toba zgadzam i jak bym miała normalny aparat np. taki jak ty to bym w chacie co wieczór raczej nie siedziała

sabcia napisał(a):olkakg napisał(a):wiesz... ja też widze codziennie [no prawie] to z okna.. ale lubie patrzeć na chmury i zawsze mają coś innego w sobie, że chce je sie oglądać...
hmm...olka jakie przemyślenia![]()
...ale tak swoja droga to sie z toba zgadzam i jak bym miała normalny aparat np. taki jak ty to bym w chacie co wieczór raczej nie siedziała
![]()
![]()
![]()
ps. ja chcem być świadkowa!!!![]()
![]()
/
olkakg napisał(a):taki jak ja? przeciez to złom
i co ma znaczyć że w chacie byś nie siedziała wieczorami? /hmm.. znów nie kumam Cie/
a świadkową nie zostaniesz![]()
bo nie planuje narazie żadengo ślubu....
a drugi to ma magda ale to tez jest zwykły o tyle ze nowy i troche lepszy ale tez pożądnej foty nim nie zrobisz

MarcinR napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):fotki very niceale chyba tylko mnie jakos 'cisza na resku' nie poruszyla..codzien widze to z okna
no wlasnie jak tam bylem
to WidziALem wasz (twoj i arturka domeK) smaczne domowe
obiadkichyba wpadne...)
my tylko bar komus wynajmujemy a konsekwencji juz nie ponosimy
trza bylo do nas na herbatke na gore wpasc

Powrót do :: inne dziedziny sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość