TISAJA napisał(a):nie ma już takich genialnych uczniów jak ja ,więc cóż to za wyzwanie(....żart....). Serdecznie WAS pozdrawiam.
niesmaczny. Dzięki
TISAJA napisał(a):nie ma już takich genialnych uczniów jak ja ,więc cóż to za wyzwanie(....żart....). Serdecznie WAS pozdrawiam.
kawon napisał(a):Mariol napisał(a):znasz sposób...![]()
![]()
bardzo chętnie go poznam...![]()
Co prawda trudniej go chyba będzie zrealizować...
postaralbym Ci pomoc, ale we wtorek jestesmy z klasa w Gdańsku![]()
![]()
![]()
Jak juz sie zepsują to żeby były zepsute cały wtorek
Ja nie chcę pisać tego testu
buuuuuugroszeq napisał(a):kawon napisał(a):Mariol napisał(a):znasz sposób...![]()
![]()
bardzo chętnie go poznam...![]()
Co prawda trudniej go chyba będzie zrealizować...
postaralbym Ci pomoc, ale we wtorek jestesmy z klasa w Gdańsku![]()
![]()
![]()
Ooooo nie, nie można ich naprawiaćJak juz sie zepsują to żeby były zepsute cały wtorek
Ja nie chcę pisać tego testu
buuuuuu

TISAJA napisał(a):
nie ma już takich genialnych uczniów jak ja ,więc cóż to za wyzwanie(....żart....). Serdecznie WAS pozdrawiam.
niesmaczny. Dzięki
?? Jeżeli byłam wyzwaniem to zasugerowałam ,że byłam "głąbem"....co jest oczywiście nieprawdą.....ale na pewno nikogo prócz siebie nie obrazałam....co ty
? 
TISAJA napisał(a):TISAJA napisał(a):
nie ma już takich genialnych uczniów jak ja ,więc cóż to za wyzwanie(....żart....). Serdecznie WAS pozdrawiam.
niesmaczny. Dzięki
Rymek Hunter -----dlaczego niesmaczny?? Jeżeli byłam wyzwaniem to zasugerowałam ,że byłam "głąbem"....co jest oczywiście nieprawdą.....ale na pewno nikogo prócz siebie nie obrazałam....co ty
?
Spoko
ja Tylko buźki o takiej ":lol:" zapomniałem wstawić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości