jeszcze tylko dobudzi mnie muzyka i ide sie mierzyc ze swoja niewiedza
czasu coraz mniej
ale teraz juz nie musze szukac mobilizacji, sama wisi nade mna jak miecz Damoklesa

. Mogę zrozumieć wszystko, naprawdę, ale debilizmu producenta i chińczyka, który te telefony scalał w kupę, nie zrozumię nigdy. Mam nadzieję, że wyrzucili go z pracy, z nadzieją, że nigdy więcej podobnego "eksperta" nie zatrudnią... cóż to za satysfakcja z posiadania telefonu z aparatem, które to zdjęcia z aparatu mogą być wyświetlane, tylko na tak kijowym wyświetlaczu (mimo to, że duży to i tak mierna jakość). Trzeci telefon Motoroli, który przewinął mi się przez ręcę, a jest tak chu*** jak każdy inny. Reklama głosi "możliwość nagrywania sekwencji video" szkoda, że takiej opcji nie spotkałem, ale ... po co mi ta opcja
Skoro nawet głupich zdjęć mojego pokoju nie mogę zobaczyć na mym 15 calowym monitorze
Modlę się o dzień w którym włączę telewizor i usłyszę "spółka Motorola ogłosiła upadłość" nic piękniejszego nie wynagrodzi mojego 7 godzinnego, dzisiejszego trudu, który to okazał się syzyfową pracą
.

Rymek_Hunter napisał(a):Wszystko było by jak najbardziej w porządku, gdyby nie fakt, że firma MOTOROLA pomyliła się ze swoim przeznaczeniem i zaczęła produkować telefony komórkowe. Nie są one ani dobre ani dobre. Doszukuje się sensu, który pozwoli mi zrozumieć, że telefony MOTOROLI z wbudowanym aparatem fotograficznym, nie posiadają przez producenta wypuszczonego na rynek programu, który umożliwi ściąganie tych zdjęć na komputer. W internecie krążą jakieś programy typu PST itd. ale ich zainstalowanie to cud, gdy ten cud się spełni pojawia się kolejny problem "no connection with phone". Mogę zrozumieć wszystko, naprawdę, ale debilizmu producenta i chińczyka, który te telefony scalał w kupę, nie zrozumię nigdy. Mam nadzieję, że wyrzucili go z pracy, z nadzieją, że nigdy więcej podobnego "eksperta" nie zatrudnią... cóż to za satysfakcja z posiadania telefonu z aparatem, które to zdjęcia z aparatu mogą być wyświetlane, tylko na tak kijowym wyświetlaczu (mimo to, że duży to i tak mierna jakość). Trzeci telefon Motoroli, który przewinął mi się przez ręcę, a jest tak chu*** jak każdy inny. Reklama głosi "możliwość nagrywania sekwencji video" szkoda, że takiej opcji nie spotkałem, ale ... po co mi ta opcja
Skoro nawet głupich zdjęć mojego pokoju nie mogę zobaczyć na mym 15 calowym monitorze
![]()
Modlę się o dzień w którym włączę telewizor i usłyszę "spółka Motorola ogłosiła upadłość" nic piękniejszego nie wynagrodzi mojego 7 godzinnego, dzisiejszego trudu, który to okazał się syzyfową pracą
.
LUDZIE APELUJE DO WAS NAWET JAKBY WAM DOPŁACALI NIE BIERZCIE TELEFONÓW TEJ MARKI !
p.s polifonia też do d***
p.s 2 Plus Gsm chyba przewidział, że tylko ludzie nie znający tej firmy kupią te telefony, skoro nawet nie potrafią ustawić w sesjach MMS
p.s 3 Dzięki Bogu jutro ujrzę Sharpa. Liczę na to, że się nie zawiodę, ale obiecuję sobie, że nigdy MotoZłomu nie wezmę w dłoń
A nastrój ? Jestem Wku**** cały dzień poszedł się walić, bo chciałem osiągnąć rzecz niemożliwą...![]()
![]()
biednyś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości