Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez yennefer » sobota, 4 cze 2005, 13:58

wyspalam sie nawet, to na razie jest pozytywnie :roll:
jeszcze tylko dobudzi mnie muzyka i ide sie mierzyc ze swoja niewiedza :twisted:
czasu coraz mniej :|
ale teraz juz nie musze szukac mobilizacji, sama wisi nade mna jak miecz Damoklesa :lol: :twisted: :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez kamila » sobota, 4 cze 2005, 14:04

pastor napisał(a):nie powiem ze jest dobrze...

Cebulka, czosnek i nie rób wyziewu :P

Muzyka gra, kawa kończy się. Hyhyhy, mam sprośne myśli :twisted: :help:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Sylwia » sobota, 4 cze 2005, 16:04

dopiero wstałam - oto dowód na to, że dobrze nie jest
Sylwia
V.I.P

Postprzez SAVARY » sobota, 4 cze 2005, 16:55

Dzisiaj impreza po raz pierwszy od 7 dni .... :wink: będę jak zwykle bardzo grzeczny :P
SAVARY
Terminator

Postprzez Morland » sobota, 4 cze 2005, 17:19

W tle Gorillaz, w powietrzu zapach wentylatora, na twarzy banan, a w brzuchu jakiś motyl ;)
Morland
Weteran

Postprzez RaCiK » sobota, 4 cze 2005, 20:39

Świetny !! :D
Prawie cały dzień na wsi.. :) Chociaż tym razem było mniej pracy niż w środę.
Swoją drogą myślałem, że pańszczyzna została zniesiona... :lol: :lol:
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Rymek_Hunter » sobota, 4 cze 2005, 23:04

Wszystko było by jak najbardziej w porządku, gdyby nie fakt, że firma MOTOROLA pomyliła się ze swoim przeznaczeniem i zaczęła produkować telefony komórkowe. Nie są one ani dobre ani dobre. Doszukuje się sensu, który pozwoli mi zrozumieć, że telefony MOTOROLI z wbudowanym aparatem fotograficznym, nie posiadają przez producenta wypuszczonego na rynek programu, który umożliwi ściąganie tych zdjęć na komputer. W internecie krążą jakieś programy typu PST itd. ale ich zainstalowanie to cud, gdy ten cud się spełni pojawia się kolejny problem "no connection with phone" :x . Mogę zrozumieć wszystko, naprawdę, ale debilizmu producenta i chińczyka, który te telefony scalał w kupę, nie zrozumię nigdy. Mam nadzieję, że wyrzucili go z pracy, z nadzieją, że nigdy więcej podobnego "eksperta" nie zatrudnią... cóż to za satysfakcja z posiadania telefonu z aparatem, które to zdjęcia z aparatu mogą być wyświetlane, tylko na tak kijowym wyświetlaczu (mimo to, że duży to i tak mierna jakość). Trzeci telefon Motoroli, który przewinął mi się przez ręcę, a jest tak chu*** jak każdy inny. Reklama głosi "możliwość nagrywania sekwencji video" szkoda, że takiej opcji nie spotkałem, ale ... po co mi ta opcja !! Skoro nawet głupich zdjęć mojego pokoju nie mogę zobaczyć na mym 15 calowym monitorze !! :x Modlę się o dzień w którym włączę telewizor i usłyszę "spółka Motorola ogłosiła upadłość" nic piękniejszego nie wynagrodzi mojego 7 godzinnego, dzisiejszego trudu, który to okazał się syzyfową pracą :x .
LUDZIE APELUJE DO WAS NAWET JAKBY WAM DOPŁACALI NIE BIERZCIE TELEFONÓW TEJ MARKI !
p.s polifonia też do d***
p.s 2 Plus Gsm chyba przewidział, że tylko ludzie nie znający tej firmy kupią te telefony, skoro nawet nie potrafią ustawić w sesjach MMS
p.s 3 Dzięki Bogu jutro ujrzę Sharpa. Liczę na to, że się nie zawiodę, ale obiecuję sobie, że nigdy MotoZłomu nie wezmę w dłoń

A nastrój ? Jestem Wku**** cały dzień poszedł się walić, bo chciałem osiągnąć rzecz niemożliwą... :x :x :x
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez minas » sobota, 4 cze 2005, 23:17

nastrój zmeczony - dobranoc
minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez kamila » sobota, 4 cze 2005, 23:47

Sprośnych myśli, część 2 :twisted: / Dobranoc Żuczki.
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olga » sobota, 4 cze 2005, 23:57

praktycznie nie mam gg ;/ ..... z pewnych powodów mam rozregulowany dzień .... i ogólnie jakoś mi dziwnie :?

żyć nie umierać! :evil:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Mariol » niedziela, 5 cze 2005, 00:50

Prawie nic nie załatwione z tego co było zaplanowane....

Głównie dzień do kitu... Noc terz taka jakaś ciemna...

Nastrój...... Szkoda słów...

;/
Mariol

Postprzez Sylwia » niedziela, 5 cze 2005, 11:43

Rymek_Hunter napisał(a):Wszystko było by jak najbardziej w porządku, gdyby nie fakt, że firma MOTOROLA pomyliła się ze swoim przeznaczeniem i zaczęła produkować telefony komórkowe. Nie są one ani dobre ani dobre. Doszukuje się sensu, który pozwoli mi zrozumieć, że telefony MOTOROLI z wbudowanym aparatem fotograficznym, nie posiadają przez producenta wypuszczonego na rynek programu, który umożliwi ściąganie tych zdjęć na komputer. W internecie krążą jakieś programy typu PST itd. ale ich zainstalowanie to cud, gdy ten cud się spełni pojawia się kolejny problem "no connection with phone" :x . Mogę zrozumieć wszystko, naprawdę, ale debilizmu producenta i chińczyka, który te telefony scalał w kupę, nie zrozumię nigdy. Mam nadzieję, że wyrzucili go z pracy, z nadzieją, że nigdy więcej podobnego "eksperta" nie zatrudnią... cóż to za satysfakcja z posiadania telefonu z aparatem, które to zdjęcia z aparatu mogą być wyświetlane, tylko na tak kijowym wyświetlaczu (mimo to, że duży to i tak mierna jakość). Trzeci telefon Motoroli, który przewinął mi się przez ręcę, a jest tak chu*** jak każdy inny. Reklama głosi "możliwość nagrywania sekwencji video" szkoda, że takiej opcji nie spotkałem, ale ... po co mi ta opcja !! Skoro nawet głupich zdjęć mojego pokoju nie mogę zobaczyć na mym 15 calowym monitorze !! :x Modlę się o dzień w którym włączę telewizor i usłyszę "spółka Motorola ogłosiła upadłość" nic piękniejszego nie wynagrodzi mojego 7 godzinnego, dzisiejszego trudu, który to okazał się syzyfową pracą :x .
LUDZIE APELUJE DO WAS NAWET JAKBY WAM DOPŁACALI NIE BIERZCIE TELEFONÓW TEJ MARKI !
p.s polifonia też do d***
p.s 2 Plus Gsm chyba przewidział, że tylko ludzie nie znający tej firmy kupią te telefony, skoro nawet nie potrafią ustawić w sesjach MMS
p.s 3 Dzięki Bogu jutro ujrzę Sharpa. Liczę na to, że się nie zawiodę, ale obiecuję sobie, że nigdy MotoZłomu nie wezmę w dłoń

A nastrój ? Jestem Wku**** cały dzień poszedł się walić, bo chciałem osiągnąć rzecz niemożliwą... :x :x :x

:lol:
:przytul: biednyś...

a nastrój - dobry
Sylwia
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark