2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » niedziela, 24 kwi 2005, 21:07

skoro pierwsze klasy mogą to dlaczego nikt nikogo nie inforumuje o tym oficjalnie tylko wszystko załatwiane jest za naszymi plecami i Gapa sobie wyznacza ludzi (swoich znajomych), ktorzy potem przejma po nim obsluge radiowezla? w ten sposob nigdy nie wejdzie nikt z "zewnatrz" tam i robota bedzie przekazywana "z rączki do rączki". dlaczego nie mozna dac wszystkim rownej szansy by móc sprobowac tam swoich sił? nawet o tym, ze potrzebuja ludzi do pracy w radiowezle dowiedzialem sie przez kolege zamiast np. z gablotki szkolnej... historia kolem sie jednak toczy: tak jak to mialo w poprzedniej szkole tak i tutaj wszystkie ciekawsze "role" w szkole wyznaczane są za plecami reszty uczniow.
McCool
Rycerz forum

Postprzez gapcio » niedziela, 24 kwi 2005, 21:45

W nawiązaniu do tematu radiowęzła to poszukujemy nowe chętne osoby bez względu na rodzaj muzyki jaką słuchają byle by z pierwszych klas. Wszystkich chętnych oczywiście zapraszam do mnie na rozmowe...
A co do muzyki to oczywiście od poniedziałku poleci muzyka i na wstępie moge wam obiecać że nie poleci żaden hause ani techno, a jesli ktoś ma jakąś propozycje co do puszczenia jakiegoś utworku zapraszam bardzo serdecznie go puszcze :)

McCool mylisz sie co do stwierdzenia że nie bierzemy ludzi z zewnątrz bo jakbyś rozejrzał sie po szkole to osobiście rozwiesiłem ogłoszenia o naborze pierwszoklasistów więc radze popatrz bardziej czasami na ściany albo na tablice ogłoszeń na półpietrze lub koło szatni ...
A tak pozatym zgłosiło sie do mnie jak narazie czterech kandydatów których nie znam i nie są oni wybrani przeze mnie, jesli oczywiście chcesz to przyjdź, a napewno Ty jak i nikt inny nie zostanie wyrzucony lub pominięty. Oczywiście z osób które sie zgłoszą niestety jestem zmuszony wybrac dwie osoby najbardzie rozgarniete odpowiedzialne itd które o ile dotrwają przejmą radiowęzeł po moim odejściu ...
gapcio

Postprzez McCool » niedziela, 24 kwi 2005, 22:13

ciesze sie ze jest jednak inaczej niz mi sie wydawalo :) ciekaw tylko jestem w jaki sposob wyłonisz tych szczęśliwców? jakis casting z konkurencjami masz zamiar zorganizowac? :P musze przyznac ze zostalo przydzielone Ci trudne zadanie wyznaczenia tych osob sposrod kilkuosobowej grupki tak, aby potem nikt Ci nie wypominal ze wybrales niekompetentynch ludzi, ktorzy nie dosc ze nie beda potrafili poradzic sobie ze sprzetem, to beda kontynuowali polityke poprzednikow monotematyzujac przerwy tym samym gatunkiem muzycznym...
McCool
Rycerz forum

Postprzez McCool » poniedziałek, 25 kwi 2005, 16:20

Hehe ucze sie pierwszy rok, jednak co nieco wiem o tej szkole jeszcze ze wczesniejszych lat... po drugie wystarczy ze popytasz sie starszych rocznikow jak bylo do tej pory ;) Moj braciszek chodzil takze do tej szkoly, wiec tez o niektorych sprawach wiedzialem, bylem tez na biezaco z lekturą Łomota i nie raz ukazywaly sie tam rozne apele o zmiane gatunkow puszczanej w radiowezle muzyki. widocznie piszący to musieli miec choć odrobinę racji pisząc takie teksty :)
McCool
Rycerz forum

Postprzez jAc_EnTy » czwartek, 28 kwi 2005, 09:26

a ja i tak zadko kiedy slysze jaka muzyka leci ;) bo to robia tak jakby chcieli a nie mogli a taki dobry sprzet maja i sie marnuje :(
jAc_EnTy
Twardziel

Postprzez gapcio » środa, 4 maja 2005, 13:41

W szkole puchy ... mało osób, nic nowego oprócz przygotowań do matur - wynoszą ławki na sale sportową i wszyscy są poddenerwowani jutrzejszym dniem ... nudaaa

Edit: Błąd ogólny
gapcio

Postprzez minas » środa, 4 maja 2005, 13:44

czyli nic nie straciłam
nosić lawek nie lubie :P :P :P :P
minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez Roman » piątek, 20 maja 2005, 16:55

czy ktoś z forumowiczów z gromka (poza Kauczem) będzie dzisiaj w kręgu (ja po prostu z tej inicjatywy nie mogę :D )?

Oczywiście jako dobrowolni ochotnicy

i do tego entuzjastycznie nastawieni
Roman
Mieszka tu

Postprzez MadziUlka » sobota, 21 maja 2005, 10:38

Ja też byłam :)
z forumowiczów to widziałam:
Budynia, Magnusa, Kaucza, Szamana, Jerego, Chrzano
i dalej nie wiem :P
jak o kimś zapomniałam to z góry sorka
MadziUlka
Mistrz klawiatury