1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Adit » czwartek, 12 maja 2005, 19:37

kamila napisał(a):Przepraszam, ale nie mogłam być 'obłąkaną rycerką' dziś, umierałam w łóżku.
Ale z tego co widzę to zagrodzona aula była :)

ale za dobre checi nalezy Ci sie "soczek" :P
wracaj do zdrowka "oblakana.." :wink:

a Ty Morlandzie sie tak nie bulwersuj,bo zlosc urodzie szkodzi :P :)
Adit
Ważniak

Postprzez Olga » czwartek, 12 maja 2005, 19:50

MeYa napisał(a):nie sadzilam ze pokaza nam tramwaj i zapytaja z ktorego on jest roku....nie tego sie uczylam :)

:lol: ... no to ja już nie wiem czego się na geografię powinnam uczyć :D ... albo na WOS :| .... ma ktoś jakieś "genialne" propozycje?

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Sylwia » czwartek, 12 maja 2005, 19:54

no tak, też słyszałam ze i z historią przgieli...
co oni starają się udowodnić ta matura?
Sylwia
V.I.P

Postprzez Olga » czwartek, 12 maja 2005, 20:13

Sylwia napisał(a):co oni starają się udowodnić ta matura?

Z tego co się mówi to tej matury (całościowo) ma nie zdać 1/3 licealistów - takie było niby założenie :| ... to ze względu na brak egzaminów wstępnych na część uczelni ...

jeśli tyle osób nie zda to nie będzie to źle świadczyć o uczniach, ale raczej o tym nowym systemie ... chyba są zbyt tępi żeby to zrozumieć albo ich to po prostu nie obchodzi! Choć z jednej strony chcą za wszelką cenę udowonić w swoich wypowiedziach w TV, że ten ich pomysł był genialny .... ale to co wymyslają na arkuszach pokazuje coś zupełnie innego ...

zaprzeczają sami sobie we wszystkim co robią i mówią ... tylko szkoda, że to maturzyści ucierpią na tych ich "zabawach" i eksperymentach ;/
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » czwartek, 12 maja 2005, 21:11

Olga napisał(a):
MeYa napisał(a):nie sadzilam ze pokaza nam tramwaj i zapytaja z ktorego on jest roku....nie tego sie uczylam :)

:lol: ... no to ja już nie wiem czego się na geografię powinnam uczyć :D ... albo na WOS :| .... ma ktoś jakieś "genialne" propozycje?

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

wam tez dadza tramwaj.
tylko ze zapytaja sie w ktorym miescie jezdzi :P i z jakiego kraju pochodzi motorniczy :)
heh mam nadzieje ze nie bede sie zaliczala do tej 1/3 .....
MeYa
Ważniak

Postprzez Kulo » czwartek, 12 maja 2005, 21:34

oprocz niektorych zadan, matura z histy nie byla trudna. po poziomie matmy i infy i polaka spodziewalem sie czegos okropnego. szkoda ze nie bylo takiego poziomu histy jak na probnej - ale zreszta bede mial tyle samo co na niej.
co innego to rozszerzona - te teksty to masakra(procz 50zadania). temat wypracowania ok.

znajac ogolna opinie maturzystow z wyborczego forum - to szykuja sie niezle akcje. jak duzo osob nie zda to mozliwe ze maturzysci pojada do warszawy manifestowac przed siedzibe cke. oraz temat matur zostal juz zwrocony do "uwagi" - tak, tej na tvn
Kulo
Bywalec

Postprzez MeYa » czwartek, 12 maja 2005, 21:36

Kulo napisał(a):oprocz niektorych zadan, matura z histy nie byla trudna. po poziomie matmy i infy i polaka spodziewalem sie czegos okropnego. szkoda ze nie bylo takiego poziomu histy jak na probnej - ale zreszta bede mial tyle samo co na niej.
co innego to rozszerzona - te teksty to masakra(procz 50zadania). temat wypracowania ok.

a tu sie nie zgodze, jak dla mnie to wlasnie odwrotnie. podstawowa byla trudniejsza aczkolwiek nie wybitnie, a teksty z rozszerzonej prostsze.
no i nie musialam sie tyle uczyc nic mi to wlasciwie nie dalo
MeYa
Ważniak

Postprzez Kulo » czwartek, 12 maja 2005, 22:05

na probnej rozszerzona byla bardzo prosta.

mam juz klucze z polaka. widze ze nie sa az tak ostre i cos mi sie zdaje ze nawet zdam :P
Kulo
Bywalec

Postprzez Glober » czwartek, 12 maja 2005, 22:07

btw. jest tu jeszcze jakis wariat ktory zdaje mature z fizyki?

Tak Falborze ja jestem..., czyżbyś nie był optymistycznie nastawiony do wspaniałej matury z fizyki?? Przecież jak Ciebie znam to nie zejdziesz poniżej poziomu 99%
Glober

Postprzez Falbor » czwartek, 12 maja 2005, 22:16

Glober napisał(a):
btw. jest tu jeszcze jakis wariat ktory zdaje mature z fizyki?

Tak Falborze ja jestem..., czyżbyś nie był optymistycznie nastawiony do wspaniałej matury z fizyki?? Przecież jak Ciebie znam to nie zejdziesz poniżej poziomu 99%

po maturze probnej (poziom podstawowy), czyli po tym jak oddalem pusta kartke... jakos nie czuje sie pewnie... Globerze :P
zreszta te matury nowe wogole sa jakies dziwne i pewnie fizyka tez bedzie jakas zakrecona... :help: :?
Falbor
Bywalec

Postprzez Glober » czwartek, 12 maja 2005, 22:24

Spoko, indeksy już mamy, a nawet dyplomy,hehe. Więc jakby co spotykamy się w Koszalinie. Przyjmuje, że maturki z mat, pol i ang zdamy na te 30%... :D.
Glober

Postprzez niko » piątek, 13 maja 2005, 22:52

Glober napisał(a):Spoko, indeksy już mamy, a nawet dyplomy,hehe. Więc jakby co spotykamy się w Koszalinie. Przyjmuje, że maturki z mat, pol i ang zdamy na te 30%... :D.

możemy wynając razem mieszkanie ;p
niko
Rozgrzewa się

Postprzez Olga » sobota, 14 maja 2005, 13:00

ile osób pisze geografię? jak zwykle nie chiało mi się iść do szkoły i sprawdzać :P .... a rozważam możliwość ściągania :lol:

nie no żart ... ja zawsze jestem uczciwa i nawet nie wiem co to jest ściąga :P

Boże ... dostaję przedgeograficznej głupawki :D
Olga
Rycerz forum

Postprzez Rymek_Hunter » sobota, 14 maja 2005, 18:51

24-28 coś koło tego

[ Dodano: 2005-05-14, 19:51 ]
ale też "bohater" będzie pisał :D:D:D:D:D
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez MeYa » niedziela, 15 maja 2005, 11:40

powodzenia jutro :D
jak sie obudze ok 11 to zaczne trzymac kciuki za Was wszystkich zdajacych geografie :lol:
MeYa
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark