FiDo napisał(a):Slayer napisał(a):"Zabic Hakera"... w sumie nic ciekawego... o hakerach chyba jeszcze nie nakrecono zadnego dobrego filmu.
hakerzy (kultowy film)
chyba zartujesz...
ale z Takedown mozna sie w sumie zgodzic...
FiDo napisał(a):Slayer napisał(a):"Zabic Hakera"... w sumie nic ciekawego... o hakerach chyba jeszcze nie nakrecono zadnego dobrego filmu.
hakerzy (kultowy film)
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
pozycja obowiazkowakurczaczek napisał(a):"Do diabła z miłością"
Kolejna przeze mnie obejrzana komedia romantyczna.![]()
W roli głównej znana z filmu "Chicago" Renee Zellweger i mniej znany Ewan McGregor, ale jakże przystojny![]()
W sumie film taki sobie.
Nie zrobił na mnie większego wrażenia.
Do kina bym na niego nie poszła, bo po prostu nie powalił mnie na kolana.
Na plus w filmie zasługują moda, stroje, fryzury z lat 50 i 60 bo to po prostu było przyjemne dla oka.
To chyba na tyle.

Baltazar Gąbka napisał(a):Ewan McGregor nieznany?
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
) "Dziewczyne z sasiedztwa" - wydawaloby sie, ze kolejna banalna komedia z happy endem, a jednak nasuwa pare ciekawych refleksji...i nie musza byc to tylko pozytywne odczucia. choc komus, kto nie bedzie sie nad tym zastanawial, spodoba sie sama historia - ciepla opowiesc o tym, ile czlowiek moze poswiecic dla drugiej osoby i jak dalece moze sie dla niej zmienic...
MadziUlka napisał(a):"Teksańska masakra piłą mechaniczną"- super filmekbardzo mi sie podobał
jest warty obejrzenia

a wszystko zaczęło się od Władcy Pierścieni (pomijam, że uwilbiam ten film) ...
keeper napisał(a):SAVARY a propos "Królestwa Niebieskiego"- "Nawet niewymagające nastolatki będa poirytowane głupota tego filmu" <= to nie ja. Powtarzam za krytykiem z jednej z gazet, także..schowaj pieniązki, jak chcesz pozyczę Ci ksiązkę o wyprawach krzyżowych- za darmo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość