... a powinnam!
ehh ... już się stęskniłam za murami Czerwonego!!

Morland napisał(a):Wczoraj poinformowano nas, że dzisiaj z powodu nieobecności nauczycielki zamiast trzech polskich będziemy mieli jakieś inne lekcje.. okazało się, że nauczycielka była w szkole i sama zastanawiała się dlaczego bez jej wiedzy zostały wypisane zastępstwa.. co najmniej dziwne..
Adit napisał(a):Morland napisał(a):Wczoraj poinformowano nas, że dzisiaj z powodu nieobecności nauczycielki zamiast trzech polskich będziemy mieli jakieś inne lekcje.. okazało się, że nauczycielka była w szkole i sama zastanawiała się dlaczego bez jej wiedzy zostały wypisane zastępstwa.. co najmniej dziwne..
to "WASZA" Pani prof. byla wczoraj w szkole?!
[ Dodano: 2005-04-27, 17:18 ]
tzn. miala lekcje?
Morland napisał(a):Adit napisał(a):Morland napisał(a):Wczoraj poinformowano nas, że dzisiaj z powodu nieobecności nauczycielki zamiast trzech polskich będziemy mieli jakieś inne lekcje.. okazało się, że nauczycielka była w szkole i sama zastanawiała się dlaczego bez jej wiedzy zostały wypisane zastępstwa.. co najmniej dziwne..
to "WASZA" Pani prof. byla wczoraj w szkole?!
[ Dodano: 2005-04-27, 17:18 ]
tzn. miala lekcje?
Była w szkole i miała z nami lekcje.. tylko trochę dziwne, bo raczej nikt nie miał zeszytu ani podręcznika..
POWODZENIA MOJA KOCHANA IIIeAdit napisał(a):
i nie dopadl ja atakt wscieklosci?![]()
![]()
hehehe... jutro ja dopiero wezmie,ale napad radosci,ze tak pieknie jej klasa sie prezentuje na egzaminie dojrzalosci.. z polskiego rzecz jasna![]()
POWODZENIA MOJA KOCHANA IIIe
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
MeYa napisał(a):Adit napisał(a):
i nie dopadl ja atakt wscieklosci?![]()
![]()
hehehe... jutro ja dopiero wezmie,ale napad radosci,ze tak pieknie jej klasa sie prezentuje na egzaminie dojrzalosci.. z polskiego rzecz jasna![]()
POWODZENIA MOJA KOCHANA IIIe
teraz to tak swobodnie, nawet radosnie piszesz
a w piatek bedziesz jeczec, kwieczec i marudzic
zreszta razem ze mna....
tak jakna niemieckim 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości