Dobra idę sprzątać

- rozwiązania matematyczka chce dostać za 30 lat - tak napisała
czyżby nie chciała nas widzieć wcześniej? nie wierzę...
Olga napisał(a):kamila napisał(a):Olga napisał(a):DZIĘKI WAM WIELKIE!
To dobrze, cieszę się. A Ty nie z klasą?
z moją klasą?? o ile mi widadomo to każdy poszedł w swoja stronę i zapomniał, że byliśmy razem przez trzy lata (chyba, że jakaś informacja do mnie nie dotarła).... tak więc ja "świętuję" sama ....
(przynajmniej wiekszosci, zeby nie bylo, ze generalizuje).
(nie liczac malych grupek, ktore cos tam sobie organizowaly w swoim zakresie, ale to nie to samo co calosc klasy).
) no i to byl ostatni raz, a szkoda.

yennefer napisał(a):Olga - jako ze mialam to samo, łacze sie z toba w bolu
... dzięki wielkie .... doceniam to ....
......

alkoholizm sie szerzy
hehe generalnie fajnie bylo i ciesze sie ze moja klasa cos zorganizowala
Morland napisał(a):Sprawdzian z angielskiego też nie poszedł mi najlepiej i w dodatku pani Dżi stwierdziła, że nie ma potrzeby go poprawiać i poprawy nie będzie..

kawon napisał(a):EE tam może sobie tak mowic.... zawsze musi byc mozliwosc poprawy duzych sprawdzianow... Chetnie sie z nia pokloce![]()
![]()
kawon napisał(a):EE tam może sobie tak mowic.... zawsze musi byc mozliwosc poprawy duzych sprawdzianow... Chetnie sie z nia pokloce![]()
![]()
..... 6 miesięcy w Koperniku to widać za mało, aby przekonać się, iż to nie zawsze tak działa ...
... no ale macie przed sobą jeszcze ponad dwa lata żeby dojść do takiego wniosku ...
... dlaczego wg nowej matury musimy mieć zdanie na dosłownie KAŻDY temat, bo jeśli o czymś nie mamy pojęcia i zdania to oblejemy ....
.... trochę to niesprawiedliwe ....
.... temat z ostatniej lekcji j.angielskiego (jeszcze w miarę fajny bo można pobajerować
)

Kulo napisał(a):ty masz przynajmniej swoja nauczycielke w komisji.
.... no mam ... ale wcale nie wiem czy to tak dobrze
....... nie no ... szczerze mówiąc to bardzo się cieszę ... to mnie trochę uspakaja ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości