1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez quad » wtorek, 12 kwi 2005, 15:42

Olga napisał(a):[glow=red]WAMPIRY, POTWORY, WILKOŁAKI[/glow] pomóżcie! to o was piszę!!

Sluzymy pomoca, co konkretnie Pania interesuje? Genezy mitologiczne? Nazewnictwo? Podzialy? Fizjonomie? Przykladowe nazwiska?

A co do odchodzenia to ja juz narzekam od polrocza ze zostal mi tylko rok w tej szkole... Kurcze no a tak fajnie jest, dopiero teraz dojrzalem wszystkie te cudowne strony bycia licealista. Buhuhuhu :( :(
quad

Postprzez Morland » wtorek, 12 kwi 2005, 16:22

Me like niemiec not.. po co ktoś w ogóle wymyślał coś takiego jak rekcja? :P
Morland
Weteran

Postprzez Genesius » wtorek, 12 kwi 2005, 18:47

ja jako jeden z wyzej wymienionych zglaszam sie uprzejmie do pomocy...
Genesius
Rozgrzewa się

Postprzez Olga » wtorek, 12 kwi 2005, 19:51

WAMPIRY POTWORY WILKOŁAKI ..... pomogły! ruszyłam dalej i prawie skończyłam! miałam nagły atak weny! :lol: !! ja już się nie moge tej matury doczekać! pogadam 15 minut i po krzyku! zdam albo nie :lol: ! raczej zdam, pytanie tylko na jakim poziomie! :D .... jeszcze ..... 9 dni!! :jupi:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Morland » wtorek, 12 kwi 2005, 19:55

Olga napisał(a):WAMPIRY POTWORY WILKOŁAKI ..... pomogły! ruszyłam dalej i prawie skończyłam! miałam nagły atak weny! :lol: !! ja już się nie moge tej matury doczekać! pogadam 15 minut i po krzyku! zdam albo nie :lol: ! raczej zdam, pytanie tylko na jakim poziomie! :D .... jeszcze ..... 9 dni!! :jupi:

Eee.. to znaczy, że już nie mogę Cię zdzielić w łeb? :( :P :P :P
Jutro sprawdzian z informatyki >>> :lol:
Morland
Weteran

Postprzez Olga » wtorek, 12 kwi 2005, 20:02

Morland napisał(a):
Olga napisał(a):WAMPIRY POTWORY WILKOŁAKI ..... pomogły! ruszyłam dalej i prawie skończyłam! miałam nagły atak weny! :lol: !! ja już się nie moge tej matury doczekać! pogadam 15 minut i po krzyku! zdam albo nie :lol: ! raczej zdam, pytanie tylko na jakim poziomie! :D .... jeszcze ..... 9 dni!! :jupi:

Eee.. to znaczy, że już nie mogę Cię zdzielić w łeb? :( :P :P :P

a możesz możesz .... tak na zapas .....
Olga
Rycerz forum

Postprzez kamila » wtorek, 12 kwi 2005, 21:09

Olga, Ty chodzisz do 3f? Jeśli tak to może powiecie nam 2f co byście chcieli dostać na zakończnie? :) Bo moze macie coś wymarzonego za 5zł. :lol: :P
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 12 kwi 2005, 21:11

kamila napisał(a):Olga, Ty chodzisz do 3f? Jeśli tak to może powiecie nam 2f co byście chcieli dostać na zakończnie? :) Bo moze macie coś wymarzonego za 5zł. :lol: :P

to 2d sie dolacza i pyta 3d o ich marzenia :lol:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Olga » wtorek, 12 kwi 2005, 21:17

kamila napisał(a):Olga, Ty chodzisz do 3f? Jeśli tak to może powiecie nam 2f co byście chcieli dostać na zakończnie? :) Bo moze macie coś wymarzonego za 5zł. :lol: :P

ehhh ... ja wogóle zapomniałam, że taka jakaś tradycja jest .... prawdę mówiąc to nie mam pojęcia co moja klasa by chciała dostać .... spytam jutro i przekażę ci informację albo w szkole albo na forum (ty jestes siostrą Sylwii prawda? bo juz sie gubię :lol: )
Olga
Rycerz forum

Postprzez roddman » wtorek, 12 kwi 2005, 21:19

Olga napisał(a):

ehhh ... ja wogóle zapomniałam, że taka jakaś tradycja jest .... prawdę mówiąc to nie mam pojęcia co moja klasa by chciała dostać .... spytam jutro i przekażę ci informację albo w szkole albo na forum (ty jestes siostrą Sylwii prawda? bo juz sie gubię :lol: )

oj tam a co mozna im kupic jak nie paczke gumek i dobre winko na nowa droge zycia :wink:
roddman
Rozgrzewa się

Postprzez Olga » wtorek, 12 kwi 2005, 21:21

roddman napisał(a):
Olga napisał(a):

oj tam a co mozna im kupic jak nie paczke gumek i dobre winko na nowa droge zycia :wink:

paczka gumek to może tobie by się przydała ale nie mi .... :lol:
a za winko to ich ze szkoły wywalą ....
Olga
Rycerz forum

Postprzez roddman » wtorek, 12 kwi 2005, 21:24

Olga napisał(a):
roddman napisał(a):
Olga napisał(a):

paczka gumek to może tobie by się przydała ale nie mi .... :lol:
quote]

ehh wspolczesne kobiety o takie rzeczy to facet musi dbac a czy cos by sie stalo jakby kobieta tez nosila w torebce ta paczuszke :lol: :lol:

Olga napisał(a):a za winko to ich ze szkoły wywalą ....

jasssne tzn ze z kazdej szkoly wylatywalbym z hukiem :lol: :lol:
Ostatnio edytowano wtorek, 12 kwi 2005, 21:27 przez roddman, łącznie edytowano 2 razy
roddman
Rozgrzewa się

Postprzez Peny » wtorek, 12 kwi 2005, 21:26

dziwne.. ja nawet nie wiem jak wyglada 2 e... :|
Peny
Terminator

Postprzez MeYa » wtorek, 12 kwi 2005, 21:31

Peny napisał(a):dziwne.. ja nawet nie wiem jak wyglada 2 e... :|

wlasnie.....zna ktos? :lol: :lol: :lol: :lol: cos mi sie wydaje ze nie beda godnymi nastepcami 'grupy przecierajacej szlaki'
MeYa
Ważniak

Postprzez kamila » wtorek, 12 kwi 2005, 21:32

Peny napisał(a):dziwne.. ja nawet nie wiem jak wyglada 2 e... :|

:smiech:
To druga klasa z europejskich, chodzi tam np. Szybowska :)

Olga" to powiedz mi jutro w szkole, byłabym wdzięczna :)
Ps. Tak, to ja jestem siostrą Sylwii.
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark