1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » niedziela, 10 kwi 2005, 17:37

ale pozwolicie, że czasem ... już jako była Koperniczanka :D .... wstąpię na ten temat i napiszę posta, aby choć na chwilę wrócić do tych cudownych chwil?? :cry:

.... herauskommen bei .... vorbeikommen bei ...... rekcja jakoś mi nie idzie .... pomocy!! ;/
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Morland » niedziela, 10 kwi 2005, 17:39

Hm.. no.. qrcze.. trudna decyzja.. heh.. ehh.. mhm.. hm.. no dobra.. niech będzie.. pozwalam :)
Morland
Weteran

Postprzez Sylwia » niedziela, 10 kwi 2005, 17:51

ale żeście się zrobili ckliwi, sentymentalni. Głowa do góry i nie lamentować mi tutaj!
Sylwia
V.I.P

Postprzez Adit » niedziela, 10 kwi 2005, 18:19

Jak to za kim? Za mną Ty też będziesz za mną tęsknić, tylko jeszcze o tym nie wiesz

tak Morland..za Toba szczegolnie :lol: :lol: :lol:
oj..bede tesknila...bede

[ Dodano: 2005-04-10, 19:21 ]
a tak w ogole to moze zostane jeszcze rok tutaj ...:)
skoro tak bardzo bede tesknic :P :P
Adit
Ważniak

Postprzez Olga » niedziela, 10 kwi 2005, 18:48

Sylwia napisał(a):ale żeście się zrobili ckliwi, sentymentalni. Głowa do góry i nie lamentować mi tutaj!

tobie to łatwo mówić .... ty przynajmniej masz klasę, która jest zgrana i będziecie się zapewne spotykać przy nadarzających się okazjach ... ja o swojej tego powiedziec nie mogę .... 15 kwietnia każdy pójdzie w swoją srtonę (a własciwie to po maturach) ... nawet nie ma szans na impreze pożagnalna ... chyba będę "świętować" koniec liceum z winem pod mostem :cry: .... :lol:
Olga
Rycerz forum

Postprzez Sylwia » niedziela, 10 kwi 2005, 18:58

klasa pierwszorzędna, to fakt :mg: :mg: :mg:

będziecie się zapewne spotykać przy nadarzających się okazjach

ja mam nadzieję :wink:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Morland » niedziela, 10 kwi 2005, 19:10

Olga napisał(a):
Sylwia napisał(a):ale żeście się zrobili ckliwi, sentymentalni. Głowa do góry i nie lamentować mi tutaj!

tobie to łatwo mówić .... ty przynajmniej masz klasę, która jest zgrana i będziecie się zapewne spotykać przy nadarzających się okazjach ... ja o swojej tego powiedziec nie mogę .... 15 kwietnia każdy pójdzie w swoją srtonę (a własciwie to po maturach) ... nawet nie ma szans na impreze pożagnalna ... chyba będę "świętować" koniec liceum z winem pod mostem :cry: .... :lol:

Nie piję wina, ale mogę dotrzymać Ci towarzystwa. Chociaż to zależy jeszcze pod jakim mostem :P
Morland
Weteran

Postprzez Olga » niedziela, 10 kwi 2005, 19:14

Morland napisał(a):Nie piję wina, ale mogę dotrzymać Ci towarzystwa. Chociaż to zależy jeszcze pod jakim mostem :P

a co ty wogóle pijesz?? :lol: ..... wiesz świętowanie końca liceum z kims kto będzie w tej szkole jeszcze trochę czasu nie jest tym samym co świętowanie z ludźmi którzy łączą sie w bólu i rozpaczy :cry: ... jednak dzięki wielkie za propozycję ... doceniam ja! :P

czym ja się martwię ... samotność może być piękna (przynajmnej staram się w to uwierzyć :lol: )
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » niedziela, 10 kwi 2005, 20:17

noommm naszej klasie szykuje sie sie impreza pozegnalna 'na szczescie'.... :wink:
chociaz nie wiem czy na niej bede.hmm.....bede?? :|
dziwnie sie czuje w zwiazku z tym wszystkim.

btw. tez pamietam zaliczanie rekcji i czasow.... :lol:
MeYa
Ważniak

Postprzez quad » niedziela, 10 kwi 2005, 20:52

Wypowiem sie jako przedstawiciel grupy przejmujacej wladze.
"Obywatele starszej kategorii!
Prosze przestac zasmiecac temat!
Prosze przestac deprawowac nieletnich propozycjami ktore zawieraja w sobie most!
Prosze przestac byc sentymentalnym i plakac!
Prosze sie cieszyc i byc wesolym!
My przychodzacy po Was nie chcemy miec bagazu smutku i przykrosci zwiazanych z Waszym odejsciem!
Nasza partia chce przejac wladze bezbolesnie i z mozliwie malym rozlewem krwii.
Prosze sie kulrualnie rozejsc i nie urzadzac juz wiecej takich nielegalnych zbiorowisk bo zostana uzyte srodki przymusu bezposredniego!
A po ostatnie prosze nie martwic sie matura, nasza partia zalatiwla wszystko zeby przejecie wladzy odbylo sie latwo i przyjemnie dla obu stron, no chyba ze stawicie opor!"

Tak na powaznie to przez Was czuje sie staro, rok temu bylem piekny, przystojny i mlody... A teraz co? Zostaje najstarszym rocznikiem... buhuhuhu ide po moje cieple kapciuszki, kocyk i pobujam sie na foteliku....

Calkiem na powaznie: szczerze nie moge sobie wyobrazic kopra bez paru klas czy indywidualnosci. Na pewno ciezko mi bedzie bez Cioci i Ciotki ktore mnie wprowadzily w kanony zycia szkolnego (tak tak, pamietam ze obiecywalem rok temu "nie bede uciekal z lekcji") i sluza celom (Ciocia i Ciotka a nie kanony oczywiscie, chociaz moze... ;)) rozweselajacym juz drugi rok :)
Brakowac mi bedzie bez klas mat-fizowych, bo to zawsze jest smutne jak rodacy odchodza :)
Brakowac mi bedzie wielu nieznanych mi z imienia osob, z ktorymi sie kiedys w roznych okolicznosciach spotkalem a ktore witaja sie ze mna chocby usmiechem :)

Brakowac mi bedzie... eeee dobra koniec tego gadania, psy szczekaja karawana jedzie dalej, starsze jest wrogiem lepszego, czy jakos tak... Emeryci, rencisci i kombatanci prosze wysiadac z pociagu! ;)
quad

Postprzez Peny » niedziela, 10 kwi 2005, 21:23

Drugi i ostani, moj drogi :)
Jutro poraaz ostatni udam sie pieszo do szkoly. Zbiorka o 7.30 pod KSMem..
ostatni poniedzialek.. :placze:
koniec tego dobrego... :|
:drunk:
Peny
Terminator

Postprzez kamila » niedziela, 10 kwi 2005, 21:39

Przestańta marudzić maturzyści :P !

Szkoła :cry: nie mam ochoty, umysł mi wyparował i nie mogę myśleć :| lipnie.
Trza wytrzymać ten tydzień, a później bedę się relaxować :mg:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Kulo » niedziela, 10 kwi 2005, 22:30

quad napisał(a):Wypowiem sie jako przedstawiciel grupy przejmujacej wladze.
Prosze przestac deprawowac nieletnich propozycjami ktore zawieraja w sobie most!
My przychodzacy po Was nie chcemy miec bagazu smutku i przykrosci zwiazanych z Waszym odejsciem!
Prosze sie kulrualnie rozejsc i nie urzadzac juz wiecej takich nielegalnych zbiorowisk bo zostana uzyte srodki przymusu bezposredniego!
A po ostatnie prosze nie martwic sie matura, nasza partia zalatiwla wszystko zeby przejecie wladzy odbylo sie latwo i przyjemnie dla obu stron, no chyba ze stawicie opor!"

Tak na powaznie to przez Was czuje sie staro, rok temu bylem piekny, przystojny i mlody... A teraz co? Zostaje najstarszym rocznikiem... buhuhuhu ide po moje cieple kapciuszki, kocyk i pobujam sie na foteliku....

Calkiem na powaznie: szczerze nie moge sobie wyobrazic kopra bez paru klas czy indywidualnosci. Na pewno ciezko mi bedzie bez Cioci i Ciotki ktore mnie wprowadzily w kanony zycia szkolnego (tak tak, pamietam ze obiecywalem rok temu "nie bede uciekal z lekcji") i sluza celom (Ciocia i Ciotka a nie kanony oczywiscie, chociaz moze... ;)) rozweselajacym juz drugi rok :)
Brakowac mi bedzie bez klas mat-fizowych, bo to zawsze jest smutne jak rodacy odchodza :)
Brakowac mi bedzie wielu nieznanych mi z imienia osob, z ktorymi sie kiedys w roznych okolicznosciach spotkalem a ktore witaja sie ze mna chocby usmiechem :)

Brakowac mi bedzie... eeee dobra koniec tego gadania, psy szczekaja karawana jedzie dalej, starsze jest wrogiem lepszego, czy jakos tak... Emeryci, rencisci i kombatanci prosze wysiadac z pociagu! ;)

tak. jak to kiedys powiedzial nasz prezydent Alex K. "all you need is love" czy jakos tak.
Kulo
Bywalec

Postprzez Olga » poniedziałek, 11 kwi 2005, 12:33

quad napisał(a):Wypowiem sie jako przedstawiciel grupy przejmujacej wladze.

zobaczymy jak ty będziesz odchodzić z Koperasa!! :lol:

ludzie! :jupi: oceny wystawione! problem z głowy! ogólna średnia mogłaby być wyższa ale i tak sie cieszę! lenistwo wzięło nade mną górę przez te trzy lata, a mimo to wychodz.ę z tej szkoły z całkiem przyzwoitym wynikiem!

plota głosi, że zakończenie ma być niby w sobotę .... :? .... a to ciekawe ... przynajmniej taka informacja dotarła do nas od Pani Hawryło ....
Olga
Rycerz forum

Postprzez Kulo » poniedziałek, 11 kwi 2005, 15:19

plota głosi, że zakończenie ma być niby w sobotę .... :? .... a to ciekawe ... przynajmniej taka informacja dotarła do nas od Pani Hawryło ....[/quote]

tak. a jak to kiedys powiedzial slynny amerykanski piosenkarz - ś.p. Elvis Presley "ja nie chcem, ja muszem"
Kulo
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark