.... wstąpię na ten temat i napiszę posta, aby choć na chwilę wrócić do tych cudownych chwil??
.... herauskommen bei .... vorbeikommen bei ...... rekcja jakoś mi nie idzie .... pomocy!!

.... wstąpię na ten temat i napiszę posta, aby choć na chwilę wrócić do tych cudownych chwil??

Jak to za kim? Za mną Ty też będziesz za mną tęsknić, tylko jeszcze o tym nie wiesz

Sylwia napisał(a):ale żeście się zrobili ckliwi, sentymentalni. Głowa do góry i nie lamentować mi tutaj!
.... 
Olga napisał(a):Sylwia napisał(a):ale żeście się zrobili ckliwi, sentymentalni. Głowa do góry i nie lamentować mi tutaj!
tobie to łatwo mówić .... ty przynajmniej masz klasę, która jest zgrana i będziecie się zapewne spotykać przy nadarzających się okazjach ... ja o swojej tego powiedziec nie mogę .... 15 kwietnia każdy pójdzie w swoją srtonę (a własciwie to po maturach) ... nawet nie ma szans na impreze pożagnalna ... chyba będę "świętować" koniec liceum z winem pod mostem....

Morland napisał(a):Nie piję wina, ale mogę dotrzymać Ci towarzystwa. Chociaż to zależy jeszcze pod jakim mostem
..... wiesz świętowanie końca liceum z kims kto będzie w tej szkole jeszcze trochę czasu nie jest tym samym co świętowanie z ludźmi którzy łączą sie w bólu i rozpaczy
... jednak dzięki wielkie za propozycję ... doceniam ja!
)

) rozweselajacym juz drugi rok

quad napisał(a):Wypowiem sie jako przedstawiciel grupy przejmujacej wladze.
"Obywatele starszej kategorii!
Prosze przestac zasmiecac temat!
Prosze przestac deprawowac nieletnich propozycjami ktore zawieraja w sobie most!
Prosze przestac byc sentymentalnym i plakac!
Prosze sie cieszyc i byc wesolym!
My przychodzacy po Was nie chcemy miec bagazu smutku i przykrosci zwiazanych z Waszym odejsciem!
Nasza partia chce przejac wladze bezbolesnie i z mozliwie malym rozlewem krwii.
Prosze sie kulrualnie rozejsc i nie urzadzac juz wiecej takich nielegalnych zbiorowisk bo zostana uzyte srodki przymusu bezposredniego!
A po ostatnie prosze nie martwic sie matura, nasza partia zalatiwla wszystko zeby przejecie wladzy odbylo sie latwo i przyjemnie dla obu stron, no chyba ze stawicie opor!"
Tak na powaznie to przez Was czuje sie staro, rok temu bylem piekny, przystojny i mlody... A teraz co? Zostaje najstarszym rocznikiem... buhuhuhu ide po moje cieple kapciuszki, kocyk i pobujam sie na foteliku....
Calkiem na powaznie: szczerze nie moge sobie wyobrazic kopra bez paru klas czy indywidualnosci. Na pewno ciezko mi bedzie bez Cioci i Ciotki ktore mnie wprowadzily w kanony zycia szkolnego (tak tak, pamietam ze obiecywalem rok temu "nie bede uciekal z lekcji") i sluza celom (Ciocia i Ciotka a nie kanony oczywiscie, chociaz moze...) rozweselajacym juz drugi rok
Brakowac mi bedzie bez klas mat-fizowych, bo to zawsze jest smutne jak rodacy odchodza
Brakowac mi bedzie wielu nieznanych mi z imienia osob, z ktorymi sie kiedys w roznych okolicznosciach spotkalem a ktore witaja sie ze mna chocby usmiechem
Brakowac mi bedzie... eeee dobra koniec tego gadania, psy szczekaja karawana jedzie dalej, starsze jest wrogiem lepszego, czy jakos tak... Emeryci, rencisci i kombatanci prosze wysiadac z pociagu!
quad napisał(a):Wypowiem sie jako przedstawiciel grupy przejmujacej wladze.
"Obywatele starszej kategorii!
Prosze przestac zasmiecac temat!
Prosze przestac deprawowac nieletnich propozycjami ktore zawieraja w sobie most!
Prosze przestac byc sentymentalnym i plakac!
Prosze sie cieszyc i byc wesolym!
My przychodzacy po Was nie chcemy miec bagazu smutku i przykrosci zwiazanych z Waszym odejsciem!
Nasza partia chce przejac wladze bezbolesnie i z mozliwie malym rozlewem krwii.
Prosze sie kulrualnie rozejsc i nie urzadzac juz wiecej takich nielegalnych zbiorowisk bo zostana uzyte srodki przymusu bezposredniego!
A po ostatnie prosze nie martwic sie matura, nasza partia zalatiwla wszystko zeby przejecie wladzy odbylo sie latwo i przyjemnie dla obu stron, no chyba ze stawicie opor!"
oceny wystawione! problem z głowy! ogólna średnia mogłaby być wyższa ale i tak sie cieszę! lenistwo wzięło nade mną górę przez te trzy lata, a mimo to wychodz.ę z tej szkoły z całkiem przyzwoitym wynikiem!
.... a to ciekawe ... przynajmniej taka informacja dotarła do nas od Pani Hawryło ....
.... a to ciekawe ... przynajmniej taka informacja dotarła do nas od Pani Hawryło ....[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 12 gości