boszzzz nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polaki nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tak mnie nie będize 
boszzzz nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polaki nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tak mnie nie będize 
MeYa napisał(a):ja ja ja ja ja ja ja jaaaaa przyjde...........tzn. tak mi sie wydaje....chyba...raczej bede....chociaz....kto wie.....zobaczymy

Sylwia napisał(a):yyy... moment... jakie lekcje?![]()
w piątek jest zakończenie () nie mamy lekcji
Adit napisał(a):tylko 5 dni ...
Peny napisał(a):za 9 dni matura.. oooooojj...

Peny napisał(a):OlgaJa nawet nie mam jej skonczonej a tez sie nie mieszcze
dobrze ze polski mam 29
czy na poniedzialek trzeba juz przyniesc plan prezentacji?
... ja tez nie skończyłam ... tzn tak jak liczyłam to jak skończę to będę mieć jakieś 17 - 18 minut ... a już skrócić się nie da ... do tego wcale nie mówię wolno tylko dość szybko i wyraźnie ..... heheheh ... cóż .. stracę punkty za kompozycję!! i jeszcze jedno!! ja nie chcę przed komisją siedziec tylko stać! JA CHCĘ STAĆ!!
..... będę chlipać ....
..... gdyby tak można było cofnąć czas ... wiele rzeczy bym zmieniła na lepsze .... naprawiłabym błędy .... a teraz .... koniec
.... będę baaaaaaardzo tęsknić!! i jak ja mam znaleźć zapał i energię na naukę skoro po głowie tylko takie takie smutne myśli chodzą??Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości