1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » czwartek, 7 kwi 2005, 17:03

Adit napisał(a):nigdy nie bylo takiej ciszy na apelu...na samym apelu a takze podczas wychodzenia z auli..

zgadzam się! wszyscy zachowali się bardzo fajnie ... odpowiednio do sytuacji ....
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Morland » czwartek, 7 kwi 2005, 17:15

Olga napisał(a):
Adit napisał(a):nigdy nie bylo takiej ciszy na apelu...na samym apelu a takze podczas wychodzenia z auli..

zgadzam się! wszyscy zachowali się bardzo fajnie ... odpowiednio do sytuacji ....

To samo powiedziała pani Gauer na lekcji polskiego. A pani Dżega słusznie zauważyła, że jesteśmy boskie dzieciaczki :D
A tak na poważnie, nie brałem udziału w bezpośrednich przygotowaniach apelu, więc nie wiedziałem jak będzie wyglądał. I muszę powiedzieć, że moja własna klasa ogromnie mnie zaskoczyła. W ciągu jednego dnia zrealizowała pomysł, który powstał we wtorek i osiągnęła coś tak wspaniałego.
Ostatnio edytowano czwartek, 7 kwi 2005, 17:20 przez Morland, łącznie edytowano 1 raz
Morland
Weteran

Postprzez Adit » czwartek, 7 kwi 2005, 17:15

Olga napisał(a):

szkoda,że ludzie dopiero po JEGO śmierci, potrafili się zjednoczyć, zapomnieć o polityce, wszelkich niesnaskach, itp. Jedna jednostka ludzka.. zmieniła cały świat..
mam nadzieję, że "równie wysoką klasę" pokarzemy na "marszu" i mszach świetych..
Adit
Ważniak

Postprzez Sylwia » czwartek, 7 kwi 2005, 17:20

Adit napisał(a): szkoda,że ludzie dopiero po JEGO śmierci, potrafili się zjednoczyć, zapomnieć o polityce, wszelkich niesnaskach, itp. Jedna jednostka ludzka.. zmieniła cały świat..

Już niedługo. Za kilkanaście dni wszystko wróci do normy.
Tak na moje oko.
Sylwia
V.I.P

Postprzez redlovebloodgirl » czwartek, 7 kwi 2005, 17:21

Morland napisał(a):Skończyłem dzisiaj wcześniej lekcje. Tzn. puścili moją klasę do domu zaraz po apelu, chociaż niektórzy nawet nie przyłożyli ręki do jego przygotowania. Ja oczywiście coś robiłem, ryzykowałem życie śmigając na samym szczycie kilkumetrowej drabiny :P :P

ej smiganie na drabinie to moja robota :oops: zwlaszcza na tej drewianej, super wytrzymalej..... :help:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Morland » czwartek, 7 kwi 2005, 17:24

redlovebloodgirl napisał(a):
Morland napisał(a):Skończyłem dzisiaj wcześniej lekcje. Tzn. puścili moją klasę do domu zaraz po apelu, chociaż niektórzy nawet nie przyłożyli ręki do jego przygotowania. Ja oczywiście coś robiłem, ryzykowałem życie śmigając na samym szczycie kilkumetrowej drabiny :P :P

ej smiganie na drabinie to moja robota :oops: zwlaszcza na tej drewianej, super wytrzymalej..... :help:

No właśnie. A ja śmigałem na ten aluminiowej. I ściągałem ze ściany ten śmieszny napis "Dzień teatru blablabla" :P
Morland
Weteran

Postprzez Adit » czwartek, 7 kwi 2005, 17:31

ej smiganie na drabinie to moja robota zwlaszcza na tej drewianej, super wytrzymalej.....

radzilabym naprawde BARDZO uwazac ta drabina nie ma dobrej "reputacji" przekonalam sie na wlasnej skorze..

Już niedługo. Za kilkanaście dni wszystko wróci do normy.
Tak na moje oko.

obyś się myliła.. ale szerze mówiąc to jest prawie pewne, iż ludzie za kilka dni- tygodni zapomną i w żaden sposób nie docenią tego co się stało..
Adit
Ważniak

Postprzez Olga » piątek, 8 kwi 2005, 20:11

ludzie ... ostatnie wpólnie spedzone w szkole 5 dni!! :placze: .... tzn dla mnie 4 (w czwartek moja klasa chyba zniknie :D .... :cry: )

co w końcu z tym piątkiem? są lekcje? nikt nic nie wie ... albo to mi ta informacja umknęła!
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » piątek, 8 kwi 2005, 20:49

taak w piatek sa normalnie lekcje.
MeYa
Ważniak

Postprzez Rymek_Hunter » piątek, 8 kwi 2005, 20:50

Ojj Olga nie dołuj mnie ... :/ ja się ciesze i nie. Ciesze się bo w końcu kilka twarzyczek nie będę musiał oglądać, ale z drugiej strony i ich mi będzie brakować...
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez kamila » piątek, 8 kwi 2005, 20:58

:cry: Będę za Wami tęsknić :cry:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez RaCiK » piątek, 8 kwi 2005, 21:02

Mam nadzieję, że zdążę się ze wszystkimi pożegnać i wymienić parę słów.. a osób trochę się zna, średnio minutę na osobę będę miał :D chyba się wyrobię :]
mam nadzieję, że nikt za mną nie będzie tęsknił :)
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Olga » piątek, 8 kwi 2005, 22:51

Rymek_Hunter napisał(a):Ojj Olga nie dołuj mnie ... :/ ja się ciesze i nie. Ciesze się bo w końcu kilka twarzyczek nie będę musiał oglądać, ale z drugiej strony i ich mi będzie brakować...

to podobnie jak ja! :) bedzie mi brakowć codziennego widoku różnych osób ... znajomych i tych nieznajomych, a nawet tych, których jakoś nie bardzo lubię ....

tak wogóle to dzięki ci Meya za fantastyczną wiadomość ;/ .... lekcje w dzień zakończenia roku :? ... czy wogóle ktoś z maturzystów przyjdzie do szkoły?? chociaż .... w sumie .... może się i cieszę, że będą "lekcje" ... nie wiem ... w końcu to jakieś kilka godzin więcej w tej szkole, za którą będę bardzo tęsnić :cry: eh ... mieszane uczucia mam ....
Olga
Rycerz forum

Postprzez MeYa » piątek, 8 kwi 2005, 22:53

Olga napisał(a):

tak wogóle to dzięki ci Meya za fantastyczną wiadomość ;/ .... lekcje w dzień zakończenia roku :? ... czy wogóle ktoś z maturzystów przyjdzie do szkoły?? ....

ja ja ja ja ja ja ja jaaaaa przyjde...........tzn. tak mi sie wydaje....chyba...raczej bede....chociaz....kto wie.....zobaczymy :)
MeYa
Ważniak

Postprzez Olga » piątek, 8 kwi 2005, 23:02

MeYa napisał(a):
Olga napisał(a):

tak wogóle to dzięki ci Meya za fantastyczną wiadomość ;/ .... lekcje w dzień zakończenia roku :? ... czy wogóle ktoś z maturzystów przyjdzie do szkoły?? ....

ja ja ja ja ja ja ja jaaaaa przyjde...........tzn. tak mi sie wydaje....chyba...raczej bede....chociaz....kto wie.....zobaczymy :)

to się nazywa zdecydowanie ... :lol: :lol: :lol: :lol: ..... sądzę, że byćmoże raczej chyba napewno tak ... albo i nie :D
Olga
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark