te wasze informatyki są zdecydowanie ciekawsze od naszych (mat-inf)
z tego co kawalek opowiadal to sie bawicie w grafike, w filmy, wiecej programowania macie... to chyba mogą za te dobrodziejstwa wziac od was zlotowke wiecej 
KaucZ napisał(a):propet napisał(a):Ej III-klasiści wiecie co dostaniemy na koniec szkoły...... po dlugopisie z logiem szkoły.....
lol... i za to drugie klasy po 5 zloty mają dawac ?... no by juz cos lepszego wymyslili ...
i IV klasisci tez dostali o ile sie nie myle po dlugopisie
a co tam jak szaleć to szaleć
fajnie fajnie.... 
Zuza napisał(a):KaucZ napisał(a):propet napisał(a):Ej III-klasiści wiecie co dostaniemy na koniec szkoły...... po dlugopisie z logiem szkoły.....
lol... i za to drugie klasy po 5 zloty mają dawac ?... no by juz cos lepszego wymyslili ...
hehe my w zeszlym roku tez tyle placilismy chybai IV klasisci tez dostali o ile sie nie myle po dlugopisie
a co tam jak szaleć to szaleć
fajnie fajnie....
gapcio napisał(a):Hehehe no w tym roku tez z czego mi wiadomo maturzyści mają dostać po czarnym długopisie (ponoć ma to być jakiś lepszy długopis)

McCool napisał(a):Długopis to zdeka głupi upominek na zakończenie nauki w tej szkole, choć wiem, że oprócz tego dadzą wam jeszcze pewnie album ze zdjęciami wszystkich absolwentów i specjalne wydanie Łomota też otrzymacie - tak przynajmniej miał mój braciszek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości