Rymek_Hunter napisał(a):hmm
to mnie wyganiasz do naukiA Ty co już skończyłaś edukacje
powiem Falborowi zobaczysz
przestan sie czepiac mojej kochanej Żony
MeYa jest bardzo zdolna i potrzbuje mniej czasu zeby wszystkiego sie nauczyc

Rymek_Hunter napisał(a):hmm
to mnie wyganiasz do naukiA Ty co już skończyłaś edukacje
powiem Falborowi zobaczysz

Morland napisał(a):Skończyłem dzisiaj wcześniej lekcje. Tzn. puścili moją klasę do domu zaraz po apelu, chociaż niektórzy nawet nie przyłożyli ręki do jego przygotowania. Ja oczywiście coś robiłem, ryzykowałem życie śmigając na samym szczycie kilkumetrowej drabiny![]()
podczas przygotowań to imprezy w zeszłym roku, spędziłam na niej 4 godziny przybijając literki do ściany (żaden przedstawiciel płci brzydkiej nie palił sie do robienia czegokolwiek).... miałam podziurawione palce i siniaki na nogach przez tydzien
.... poza tym stałam na środku auli, na szczycie drabiny, bez asekuracji i wieszałam balony na żyrandolu!!
ale miałam cykora
..... nigdy więcej ....
.... swoją drogą fajna zabawa i miłe wspomnienia z tej szkoły, którą opuszczam za 8 dni 
MeYa napisał(a):za 8 dni bedziemy miec srednie wyksztalcenie....
dorosłe życie .... jeszcze więcej obowiązków ..... 5 lat na studiach (to w najlepszym wypadku
) .... praca .... itd ..... a teraz jest tak fajnie .... i to się kończy .... ja nie chcę ..... 
Olga napisał(a):MeYa napisał(a):za 8 dni bedziemy miec srednie wyksztalcenie....
taaaaaaaaa .... i co dalej .......dorosłe życie .... jeszcze więcej obowiązków ..... 5 lat na studiach (to w najlepszym wypadku
) .... praca .... itd ..... a teraz jest tak fajnie .... i to się kończy .... ja nie chcę .....

Sylwia napisał(a):Olga napisał(a):MeYa napisał(a):za 8 dni bedziemy miec srednie wyksztalcenie....
taaaaaaaaa .... i co dalej .......dorosłe życie .... jeszcze więcej obowiązków ..... 5 lat na studiach (to w najlepszym wypadku
dorosłość i to co z nią związane przeraża mnie
hyhyhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyh

MeYa napisał(a): eee tam co wy gadacie jest fajniehyhyhyhyhyhyhyhyyhyhyhyhyh
zacznie sie glodowanie na studiach......ale bedzie dobrze
.... aaaaa .... tylko nie to! jestem uzalezniona od jedzenia
co chyba wiedzą wszyscy którzy mnie znają ... mój znak rozpoznawczy w szkole to bułka w ręku
.... zawsze mam zapas 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości