taki fajny meski chórek

Y.Eternity napisał(a):MeYa.. To musialo byc niezapomniane przezycieAle spiewali faktycznie superb.. Heeeeej dziewczyynoooo oo spojrz na misiaaa aaa

Morland napisał(a):Dzisiaj było w sumie nudno. Nic ciekawego się nie działo, nawet zamiana klas jakiej dokonaliśmy nie była zbyt ciekawa.
oprócz pracy klasowej z polskiego to nic ciekawego się nie działo.
szybko zleciał
potem miałem miłe spotkanie (przy winku
) Sylwia sorry że nie odpisałem na ssmana 
Olga napisał(a):czy wszystkie klasy uczciły dzisiaj o 12.00 minutą ciszy pamięć Papieża? z tego co wiem to było zarządzenie ... choć zastanawiam się czy nie lepsze byłoby ogólne spotkanie na auli ... ale w sumie to mogłoby być za duże zamieszanie! najważniejsze, że wogóle coś zrobili!
a teraz z innej beczki! lekcja j. angielskiego z przedstawicielami innych krajów! rewelacja i świetna zabawa! na prawdę fajni ludzie i mogliby przyjść do mojej grupy jeszcze raz!!
Olga napisał(a):czy wszystkie klasy uczciły dzisiaj o 12.00 minutą ciszy pamięć Papieża? z tego co wiem to było zarządzenie ... choć zastanawiam się czy nie lepsze byłoby ogólne spotkanie na auli ... ale w sumie to mogłoby być za duże zamieszanie! najważniejsze, że wogóle coś zrobili!
a teraz z innej beczki! lekcja j. angielskiego z przedstawicielami innych krajów! rewelacja i świetna zabawa! na prawdę fajni ludzie i mogliby przyjść do mojej grupy jeszcze raz!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości