2LO ... Potocznie Gromek (reaktywacja)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » piątek, 18 mar 2005, 02:46

Dzień wagarowicza tuż tuż a ja jeszcze nie mam flaszki zakupionej... :|
McCool
Rycerz forum

Postprzez gapcio » piątek, 18 mar 2005, 07:47

Agunia napisał(a):czy ktoś wie jak będzie wyglądał u nas Dzień Wagarowicza?
czy dyrekcja albo SU zaplanowali coś konkretnego na ten dzień?

z góry dziękuję za informacje :D

Z jak najbardziej oficjalnych źródeł wiem ze 21 marca nie bedzie odbywać sie w szkole NIC ...;/ Miały byc zawody zabawy itp. ale trzecie klasy sie zbuntowały bo stwierdziły że chcą mieć normalne lekcje, a jako że są to maturzyści dyrektor posłuchał ich....
Wiem też że jeśli zbierzecie sie z klasą i zorganizujecie sobei ten dzień bez szkoły (pizza, kino, wycieczka) dyrektor bez problemu wyda na to zgode ...
gapcio

Postprzez gapcio » sobota, 19 mar 2005, 10:44

Magnus napisał(a):Z tego co wiem to samorząd cos tam ustalała z dyrektorem, ale pamiętajcie ON jest nie ugięty. Normalnie będziemy podręczniki orać i tyle...

A tak wogóle to jak sie czujesz??

Chyba samorząt ustalał ... bo to że imprezy nie ma było przesądzone już we wtorek ...
A tak apropo od kiedy mamy wolne ??
gapcio

Postprzez Agunia » sobota, 19 mar 2005, 11:01

gapcio napisał(a):A tak apropo od kiedy mamy wolne ??

w środę idzimy ostatni traz do szkoły, a po świętach wracam również w środę
czyli tylko 6 dni wolnego
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez McCool » wtorek, 22 mar 2005, 18:23

hehe poprawka... liczyć nie umiesz! :P ja mam 7 dni wolnego Aguniu... :P wszem i wobec ogłaszam postanowienie na jutrzejszy dzień: J*BAĆ SZKOŁĘ!! :twisted: :twisted: :twisted: przyłącza się ktoś do mojego apelu? :P :P :P chociaż po poniedziałkowej ucieczce "klasy" (czyt. kilku osób) doszedłem do wniosku że dusze wagarowiczów umierają powoli śmiercią naturalną... :|
McCool
Rycerz forum

Postprzez propet » wtorek, 22 mar 2005, 20:34

Chetnie bym sobie poszedł, ale hmm juz niedługo maturka i w ogóle.... :/
propet
Twardziel

Postprzez McCool » wtorek, 22 mar 2005, 23:50

W 3 kl. to wy juz nie macie takiej wielkiej nauki... ;) nie tak jak my... pierwszaki :cry: trzeba więc sobie jakoś radzić :D :D :D
McCool
Rycerz forum

Postprzez Rymek_Hunter » wtorek, 22 mar 2005, 23:54

KaucZ napisał(a):
darek.kg napisał(a):W 3 kl. to wy juz nie macie takiej wielkiej nauki... ;) nie tak jak my... pierwszaki :cry: trzeba więc sobie jakoś radzić :D :D :D

weź mnie rozśmieszaj... z roku na rok coraz gorzej jest :ninja:

Ty mnie nie rozśmieszaj :P :P "w ostatniej klasie się tylko pije" słowa kumpla który teraz studiuje... nie wierzyłem mu... a to prawda :P
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez McCool » środa, 23 mar 2005, 00:08

KaucZ napisał(a):ja osobiście nie moge w takie coś uwierzyć... a na pewno nie w 2lo...

Niewiarygodne a jednak prawdziwe... ;) kolega Rymek_Hunter wie co mowi :P wiem to z autopsji... starszy braciszek to w 4kl. sie równo opieprzal i go nie bylo wiecej w domu jak byl... :P staram sie isc w jego ślady :D a Ty KaucZ nie narzekaj, bo prawdziwe życie zaczyna się po czterdziestce... jak to napisal ktorys z forumowiczow :twisted: :twisted: wiec jeszcze wszystko przed Toba :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez yennefer » środa, 23 mar 2005, 00:21

KaucZ napisał(a):ja osobiście nie moge w takie coś uwierzyć... a na pewno nie w 2lo...

oj, bez paniki ;) ja tez to moge poswiadczyc - 1 i 2 klase siedzialam z nosem w ksiazkach :P (1 lo)
od 3 zaczely sie imprezy... a 4 klasa to juz byla jedna wielka balanga :lol:
niewiarygodne? tez tak myslalam :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez McCool » środa, 23 mar 2005, 00:41

w 1 LO z tego co zaobserwowałem to trwa ciągle jedna wielka impreza... :twisted: od 1kl do ostatniej... :twisted: jak tak na nich patrzę to się zastanawiam jakim cudem mają lepsze osiągnięcia od 2LO... hie hie... to są chyba skutki picia wódki :P
McCool
Rycerz forum

Postprzez yennefer » środa, 23 mar 2005, 02:35

darek.kg napisał(a):w 1 LO z tego co zaobserwowałem to trwa ciągle jedna wielka impreza... :twisted: od 1kl do ostatniej... :twisted: jak tak na nich patrzę to się zastanawiam jakim cudem mają lepsze osiągnięcia od 2LO... hie hie... to są chyba skutki picia wódki :P

aa tam, marudzisz :P
to sa mity, ktore zostaly wytworzone przez konkurencje, co by jakos wytlumaczyc sukcesy koperniczan :P :P :P
a co do jednej wielkiej imprezy to az tak rozowo nie bylo - 1 i 2 klasa powaznie byly z nosem w ksiazkach :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark