Agunia napisał(a):czy ktoś wie jak będzie wyglądał u nas Dzień Wagarowicza?
czy dyrekcja albo SU zaplanowali coś konkretnego na ten dzień?
z góry dziękuję za informacje
Miały byc zawody zabawy itp. ale trzecie klasy sie zbuntowały bo stwierdziły że chcą mieć normalne lekcje, a jako że są to maturzyści dyrektor posłuchał ich....
Magnus napisał(a):Z tego co wiem to samorząd cos tam ustalała z dyrektorem, ale pamiętajcie ON jest nie ugięty. Normalnie będziemy podręczniki orać i tyle...
A tak wogóle to jak sie czujesz??

ja mam 7 dni wolnego Aguniu...
wszem i wobec ogłaszam postanowienie na jutrzejszy dzień: J*BAĆ SZKOŁĘ!!
przyłącza się ktoś do mojego apelu?
chociaż po poniedziałkowej ucieczce "klasy" (czyt. kilku osób) doszedłem do wniosku że dusze wagarowiczów umierają powoli śmiercią naturalną... 
KaucZ napisał(a):darek.kg napisał(a):W 3 kl. to wy juz nie macie takiej wielkiej nauki...nie tak jak my... pierwszaki
trzeba więc sobie jakoś radzić
![]()
![]()
weź mnie rozśmieszaj... z roku na rok coraz gorzej jest
"w ostatniej klasie się tylko pije" słowa kumpla który teraz studiuje... nie wierzyłem mu... a to prawda 
KaucZ napisał(a):ja osobiście nie moge w takie coś uwierzyć... a na pewno nie w 2lo...
kolega Rymek_Hunter wie co mowi
wiem to z autopsji... starszy braciszek to w 4kl. sie równo opieprzal i go nie bylo wiecej w domu jak byl...
staram sie isc w jego ślady
a Ty KaucZ nie narzekaj, bo prawdziwe życie zaczyna się po czterdziestce... jak to napisal ktorys z forumowiczow
wiec jeszcze wszystko przed Toba 
KaucZ napisał(a):ja osobiście nie moge w takie coś uwierzyć... a na pewno nie w 2lo...
ja tez to moge poswiadczyc - 1 i 2 klase siedzialam z nosem w ksiazkach
(1 lo)

od 1kl do ostatniej...
jak tak na nich patrzę to się zastanawiam jakim cudem mają lepsze osiągnięcia od 2LO... hie hie... to są chyba skutki picia wódki 
darek.kg napisał(a):w 1 LO z tego co zaobserwowałem to trwa ciągle jedna wielka impreza...od 1kl do ostatniej...
jak tak na nich patrzę to się zastanawiam jakim cudem mają lepsze osiągnięcia od 2LO... hie hie... to są chyba skutki picia wódki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości