Prince Charming napisał(a):MeYa napisał(a):Leon napisał(a):nie wiem czy to jest takie smieszne?? jezeli tak to wytlumacz mi o co chodzi??
o co mi chodzi??o to mi chodzi ze czekalismy ponad godzine bez celu siedzac na auli. by potem siedziec dalej 2 godziny i i tak nic nie uslyszec.
stwierdzenie 'bylo nieziemsko' odnosi sie do rozmowy z osobami siedzacymi obok mnie.
nie byles, nie wiesz, wiec nie rozumiesz.
Dlaczego przekrecasz , czekaliście 30 minut ( chyba korona z głowy wam nie spadła ) a cała uroczystosc trwała godzinę . Przychylając sie do postu Leona ja też nie widzę w tym nic smiesznego
usiedlismy zaraz po dzwonku a Kombatanci przyszli na dlugiej przerwie. wiec o ile lekcje trwaja ok 20 minut to faktycznie czekalismy pol godziny. i uroczystosc trawala ponad godzine bo zeszlo 1.5 lekcji....wiec przepraszam bardzo ale nie przekrecam. jeszcze liczyc umiem. nie chodzi bynajmniej o to ze korona komus z glowy spadla...
to wszystko co mam na ten temat do powiedzenia poniewaz czepiacie sie czego mozecie. napisze to po raz drugi i ostatni. Smieszne bylo co innego. chociaz to pewnie tez pewnie zostanie odebrane nieodpowiednio.

?
i nie chodzi mi tu o stracenie lekcji czy cos-naprawde chcialam to zobaczyc... 
wczoraj nas zalało, a dzisiaj nie było prądu
co jeszcze nas czeka? wydzielanie się gazu
! coś niesamowitego ... istny paraliż! dlaczego nie ma odgórnego wzoru bibliografii?? nie byłoby problemu i szału, który ogarnął dzisiaj szkołę i spowodował szturm na sekretariat oraz bibliotekę!
........ co za dzień .......... znowu siedziałam 5 godzin nie robiąc nic 
czy nie?
/