1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez MeYa » czwartek, 17 mar 2005, 18:39

Prince Charming napisał(a):
MeYa napisał(a):
Leon napisał(a):nie wiem czy to jest takie smieszne?? jezeli tak to wytlumacz mi o co chodzi?? :|

o co mi chodzi??o to mi chodzi ze czekalismy ponad godzine bez celu siedzac na auli. by potem siedziec dalej 2 godziny i i tak nic nie uslyszec.
stwierdzenie 'bylo nieziemsko' odnosi sie do rozmowy z osobami siedzacymi obok mnie.
nie byles, nie wiesz, wiec nie rozumiesz.

Dlaczego przekrecasz , czekaliście 30 minut ( chyba korona z głowy wam nie spadła ) a cała uroczystosc trwała godzinę . Przychylając sie do postu Leona ja też nie widzę w tym nic smiesznego :|

usiedlismy zaraz po dzwonku a Kombatanci przyszli na dlugiej przerwie. wiec o ile lekcje trwaja ok 20 minut to faktycznie czekalismy pol godziny. i uroczystosc trawala ponad godzine bo zeszlo 1.5 lekcji....wiec przepraszam bardzo ale nie przekrecam. jeszcze liczyc umiem. nie chodzi bynajmniej o to ze korona komus z glowy spadla... :/
to wszystko co mam na ten temat do powiedzenia poniewaz czepiacie sie czego mozecie. napisze to po raz drugi i ostatni. Smieszne bylo co innego. chociaz to pewnie tez pewnie zostanie odebrane nieodpowiednio.
MeYa
Ważniak

Postprzez Prince Charming » czwartek, 17 mar 2005, 18:46

MeYa napisał(a):
Prince Charming napisał(a):
MeYa napisał(a):
Leon napisał(a):nie wiem czy to jest takie smieszne?? jezeli tak to wytlumacz mi o co chodzi?? :|

usiedlismy zaraz po dzwonku a Kombatanci przyszli na dlugiej przerwie. wiec o ile lekcje trwaja ok 20 minut to faktycznie czekalismy pol godziny. i uroczystosc trawala ponad godzine bo zeszlo 1.5 lekcji....wiec przepraszam bardzo ale nie przekrecam. jeszcze liczyc umiem. nie chodzi bynajmniej o to ze korona komus z glowy spadla... :/
to wszystko co mam na ten temat do powiedzenia poniewaz czepiacie sie czego mozecie. napisze to po raz drugi i ostatni. Smieszne bylo co innego. chociaz to pewnie tez pewnie zostanie odebrane nieodpowiednio.

Nie bede sie tu spierał bo to nie ma sensu..... uważaj sobie jak chcesz
Natomiast ciekawi mnie to "cos innego " co było smieszne ???
Bo ja osobiscie nie widze w tym nic smiesznego , wiec podziel sie ze mna chetnie tez sie posmieje
Prince Charming
Nowicjusz

Postprzez Leon » czwartek, 17 mar 2005, 18:52

Mnie np nie intersuje ile czekaliscie na auli czy gdziekolwiek.. przezylem w tej szkole o wiele wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz miala okazje przezyc.. mi generalnie chodzi o szacunek dla tych ludzi..moja Babcia byla sybiraczka,a moj Dziadek kombatantem wiec wkurzaja mnie takie wypowiedzi ze cos bylo smieszne... tak jak powiedzial Prince...powiedz o co chodzi, a napewno damy ci spokoj
Leon
Rozgrzewa się

Postprzez Prince Charming » czwartek, 17 mar 2005, 18:55

Leon napisał(a):Mnie np nie intersuje ile czekaliscie na auli czy gdziekolwiek.. przezylem w tej szkole o wiele wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz miala okazje przezyc.. mi generalnie chodzi o szacunek dla tych ludzi..moja Babcia byla sybiraczka,a moj Dziadek kombatantem wiec wkurzaja mnie takie wypowiedzi ze cos bylo smieszne... tak jak powiedzial Prince...powiedz o co chodzi, a napewno damy ci spokoj

Mi własnie o to chodzi - szacunek ( a z tym Leon dzisaj roznie bywa) , po drugie , że te Panią Sibiraczkę i zasłuzoną dla naszego miasta m.in ja zapraszałem na tę uroczystośc i byłem współorganizatorem tej akademii
Prince Charming
Nowicjusz

Postprzez MeYa » czwartek, 17 mar 2005, 18:56

juz napisalam ze nie chodzilo mi o sama uroczystosc ani tym bardziej o te osoby do ktorych rowniez mam szacunek i wydaje mi sie ze bylo to widac w moich postach w temacie o 60 rocznicy kolobrzegu. W tamtym temacie jakis nikogo nie ruszal fakt ze uroczystosc ta jest wg. niektorych jest za malo 'rozrywkowa'. (zebyscie znowu mnie zle nie zrozumieli ja tak nie uwazam....)
Z czego sie tam smialam=> juz napisalam. chodzilo mi o rozmowe ktora sie tam odbyla.
Rozmowa ta nie miala nic wspolnego z tymi osobami ani z uroczystoscią.
Takie wyjasnienie Wam wystarcza czy nadal nie?
MeYa
Ważniak

Postprzez Morland » czwartek, 17 mar 2005, 21:14

To nie jest temat o Sybiraczkach ani Kombatantach. MeYa napisała, że coś ją na apelu rozbawiło, nie musi tłumaczyć co. Wy nie widzieliście w tym nic zabawnego, ja nie widzę powodu, żeby się czepiać. Każdy ma prawo do wypowiedzenia się na jakiś temat i nawet jeśli jego opinia jest inna od Waszej, to powinniście to uszanować, a nie od razu najeżdżać. Ale poza tym i tak już kilka razy tłumaczyła, że to co ją rozbawiło, nie miało żadnego związku z apelem. Więc dajcie już sobie spokój.
Morland
Weteran

Postprzez redlovebloodgirl » czwartek, 17 mar 2005, 21:58

ja osoboscie bardzo zaluje ze moja klasa nie zostala wyznaczona do udzialu w uroczystosci :( i nie chodzi mi tu o stracenie lekcji czy cos-naprawde chcialam to zobaczyc... :oops:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Olga » piątek, 18 mar 2005, 14:32

nasza szkoła przeżywa chyba ciężkie chwile :lol: wczoraj nas zalało, a dzisiaj nie było prądu :smiech: co jeszcze nas czeka? wydzielanie się gazu :P ??

no i oczywiście było niezwykle ciekawie także z innego powodu .... BIBLIOGRAFIA DO PREZENTACJI!! :lol: :lol: gratuluje szkołom, nauczycielom i uczniom zgodności co do sposobu jej napisania :brawo: ! coś niesamowitego ... istny paraliż! dlaczego nie ma odgórnego wzoru bibliografii?? nie byłoby problemu i szału, który ogarnął dzisiaj szkołę i spowodował szturm na sekretariat oraz bibliotekę! :help: ........ co za dzień .......... znowu siedziałam 5 godzin nie robiąc nic :roll:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Peny » piątek, 18 mar 2005, 14:41

heh..a no kolejka w bibliotece byla dość duza..
slyszalam ze niektorzy pisali bibliografie z wykrzykniekami :lol: :lol: :lol: świetny pomysł :)
A.. i chcialabym Wam przypomniec, drodzy maurzyści, ze na egzaminie prezentacji nie czytamy z kartki, tylko mowimy z pamieci :smiech: :lol:
Peny
Terminator

Postprzez Sylwia » piątek, 18 mar 2005, 14:49

to chyba wszyscy wiedzą ;) czy nie? :smiech:
kolejka była przerażająca - dobrze, że nie musiałam w niej stać, nie zabrakło tuszu?hehehe. Też się obudzili :spoko:
Sylwia
V.I.P

Postprzez Achilles » piątek, 18 mar 2005, 16:40

Takie moze glupie pytanie, ale kiedy 3 klasy koncza rok szkolny?
Achilles
Nowicjusz

Postprzez Peny » piątek, 18 mar 2005, 16:47

15 kwietnia :D / :cry:
Peny
Terminator

Postprzez Sylwia » piątek, 18 mar 2005, 16:53

no, jeszcze tylko miesiąc...
Sylwia
V.I.P

Postprzez Peny » piątek, 18 mar 2005, 17:00

niecaly.... cieszyc sie czy plakac? ;)
Peny
Terminator

Postprzez Sylwia » piątek, 18 mar 2005, 17:04

powód do płaczu jest tylko jeden: trochę szkoda klasy, no i w ogólę czas liceum był/jest zdecydowanie fajny :D
Sylwia
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark