co tam u was? jakies zaliczenia , prace? ogolnie jak sie podoba itp
studia to piekna sprawa
u mnie hmm,. wlasnie przyjechalam na weekend odwiedzic rodzinke,. na uczelni jak narazie luz, wkoncu juz po sesji

co tam u was? jakies zaliczenia , prace? ogolnie jak sie podoba itp

- ahh te zludzenia i nieustajaca sklonnosc do oszukiwania samej siebie 
Ktorzy mogliby byc zrodlem informacji dla mnie w pewnych formalnych kwestiach dotyczacych uczelni..

Agnes napisał(a):yen widze ze znow sie oszukujesz. przypominaja mi sie czasy matury![]()
wciaz pusto w glowie a dni mijaja![]()
ale spoko bedzie dobrze...a tymczasem po sesji czas sie napic studenci

yennefer napisał(a):Agnes napisał(a):yen widze ze znow sie oszukujesz. przypominaja mi sie czasy matury![]()
oj tak tak, tylko teraz to jeszcze bardziej nasilone - na studiach wlaczyl mi sie mega len![]()
a teraz znow swieta sie zblizaja wiec przydaloby sie kolejne oblewanie sesji

Agnes napisał(a):yennefer napisał(a):Agnes napisał(a):yen widze ze znow sie oszukujesz. przypominaja mi sie czasy matury![]()
oj tak tak, tylko teraz to jeszcze bardziej nasilone - na studiach wlaczyl mi sie mega len![]()
a teraz znow swieta sie zblizaja wiec przydaloby sie kolejne oblewanie sesji
taaaa zlocik sie szykuje siostro ...i to moze akurat w rocznice naszego pierwszego razu![]()
![]()
)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemo napisał(a):Agnes napisał(a):yennefer napisał(a):Agnes napisał(a): Cze a o mnie to zapomniałyscie???!!
jaki zlocik?? jak studencki to jestem za a nawet bardzo za!!![]()
u mnie nuda jak narazie sie lenimy ale czuje ze od kwietnia to tak fajnie nie bedzie...niestety!
pozdro dla zawsze pamietajacego Neel'a!!! ( ale wazelina!!![]()
)
ps Yenn odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości