<!--QuoteBegin-vanilla+26.02.2005, 19:56--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>
CYTAT (vanilla @ 26.02.2005, 19:56)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Jako mieszkanka Kołobrzegu wstydze się tego co się dzieje w telewizji kołobrzeskiej. (...)
Dzisiaj pojawiła się nowa pani, rudowsłowa, kompletnie zdenerwowana.
(...)
Idąc dalej drogi pan Banaś, mój ulubiony dziennikarz... Zwracam się tegaz do zarządu telewizji kablowej, bo zapewne taka instytuacja istnieje także - czy Waszych pracowników nie stac na jakieś przyzwoite ubrania. Może jakaś podwyżka? w koncu to też ludzie.
Wracajac do pana Banasia. Reportaż na molu był boski. (...)
Poza tym ten sarkazm zupełnie nieuzsadniony i ogólniepojety krytycyzm. Dziennikarz chyba powinien być obiektywny? [/quote]
To tak jak ja bym napisal, ze jako kolobrzezanin wstydze sie tego, co dzieje sie w sklepie na rogu, albo w firmie produkujacej srubki. Przeciez to prywatna firma, ktora zarabia pieniadze, a nie promuje kolobrzeg (no bo chyba jest prywatna? czy ja sie myle :glare: ) Nie wiem dlaczego wstydzi sie Pani jako mieszkanka kolobrzegu? Czy TKK to wizykowka Kolobrzegu? Czy ludzie odpowiedzialni za promocje miasta wymieniaja jako atrakcje ta telewizje?
Jak sie pojawila nowa Pani to chyba normalne, ze byla zdenerwowana... w koncu byla nowa
Jak Pani dobrze zauwazyla dziennikarze to tez ludzie, wiec co do pana Banasia to jest on czlowiekiem, a rzecza ludzka jest subiektywizm. To wiadomosci powinny byc obiektywne, a nie dziennikarze

(a z tego co wiem, to pan Banas wiadomosci nie robi)
Fragmenty odnoszace sie to wygladu sa pozbawione sensu i durnowate.
To jest forum dyskusyjne i nie chcialbym zebysmy rozmawiali tu o czudzym wygladzie, czy tez metce na jego ubraniu, raz ze to na poziomie szczerbatego dresiarstwa, a dwa, ze moglbym w tej dyskusji nie wypasc najlepiej, bo jak wiadomo brzydki menel ze mnie :goatee:
Zapewne jest pani piekna kobieta obdarzona dobrym gustem i z profesjonalna wiedza. Mam tez nadzieje, ze jako kolobrzezanka zechce pani wziasc udzial w kreowaniu pozytywnego wizerunku naszego miast i juz niedlugo bede mogl zobaczyc pania jako prezenterke TKK. Wierze, ze nie zatrzyma sie pani na slowach, ale wezmie sprawy w swoje rece i pokaze jak powinno wygladac profesjonalne dziennikarstwo, udawadniajac jednoczesnie, ze kolobrzezanie nie tylko potrafia mowic, ale i dzialac.
p.s. znowu dale sie wciagnac w duze P.