Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 15:31

<!--QuoteBegin-kazió+3.02.2005, 16:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kazió @ 3.02.2005, 16:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> nieprzydatny wiec idzie do PLK;)

Wisla strasznie nisko upadla jak widac ;) [/quote]
Stoklosa moim zdaniem jest profesjonalista ale trzeba szukac oszczednosci, a przy mega formie Witosa trzymanie Stoklosy za dosc duze pieniadze jest nierentowne. Szczegolnie ze po kontuzji machnal 5 strat 0 punktow w meczu z Alba.

Jest dobry ale obecnie przy Witosie, Fliegierze i Gibalskim jest nieprzydatny.
A zarabia z nich najwiecej

Zgodzisz sie ze mna?
Baltazar Gąbka

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 16:28

<!--QuoteBegin-piter_Radzikowo+3.02.2005, 17:21--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (piter_Radzikowo @ 3.02.2005, 17:21)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> wlasnie tak, sorry chodzilo o stoklose,mala pomylka, wybaczycie chyba co? [/quote]
ludzka rzecz sie mylic :)

no problem
Baltazar Gąbka

Postprzez kazió » czwartek, 3 lut 2005, 17:41

<!--QuoteBegin-Baltazar Gąbka+3.02.2005, 16:31--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Baltazar Gąbka @ 3.02.2005, 16:31)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Stoklosa moim zdaniem jest profesjonalista ale trzeba szukac oszczednosci, a przy mega formie Witosa trzymanie Stoklosy za dosc duze pieniadze jest nierentowne. Szczegolnie ze po kontuzji machnal 5 strat 0 punktow w meczu z Alba.

Jest dobry ale obecnie przy Witosie, Fliegierze i Gibalskim jest nieprzydatny.
A zarabia z nich najwiecej

Zgodzisz sie ze mna? [/quote]
wg mnie nigdy nie byl przydatny,widzialem chyba 1 dobry mecz tego zawodnika
Moim zdanie za malo angazowal sie w gre
kazió
V.I.P

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 18:59

<!--QuoteBegin-kazió+3.02.2005, 18:41--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kazió @ 3.02.2005, 18:41)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> wg mnie nigdy nie byl przydatny,widzialem chyba 1 dobry mecz tego zawodnika
Moim zdanie za malo angazowal sie w gre [/quote]
powiem Ci ze Stoki mial bardzo niekonwencjonalne podania i jego koledzy nie lapali o co mu czasem biega :) Imho dobry, szybki i techniczny rozgrywajacy ale mimo doswiadczenia rzucal glupio za 3. Poza tym moim zdaniem przy eksplozji formy Witosa i mimo wszystko przy grze Fliegiera i Gibona, na Stoklose wydawano dosc duze pieniadze zupelnie niepotrzebnie. A Wisla mimo nowego sponsora odwala kiche o! :)
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 3 lut 2005, 22:49

<!--QuoteBegin-Baltazar Gąbka+3.02.2005, 18:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Baltazar Gąbka @ 3.02.2005, 18:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> powiem Ci ze Stoki mial bardzo niekonwencjonalne podania i jego koledzy nie lapali o co mu czasem biega :) Imho dobry, szybki i techniczny rozgrywajacy ale mimo doswiadczenia rzucal glupio za 3. Poza tym moim zdaniem przy eksplozji formy Witosa i mimo wszystko przy grze Fliegiera i Gibona, na Stoklose wydawano dosc duze pieniadze zupelnie niepotrzebnie. A Wisla mimo nowego sponsora odwala kiche o! :) [/quote]
w meczu z alba witos zdecydowanie nie byl rozgrywajacym, tzn wyprowadzal pilke ale kompletnie nie rozgrywal, flieger nic nie pokazal, a stoklosa te wszystkie 5 strat popelnil chyba w pierwszej kwarcie i to wlasnie przez te niekonwencjonalne podania z tym ze one nie dochodzily do naszych nie dlatego ze sie nie lapali tylko wczesniej pilka obijala sie o kogos z alby
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 22:54

<!--QuoteBegin-kulA+3.02.2005, 22:49--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kulA @ 3.02.2005, 22:49)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> w meczu z alba witos zdecydowanie nie byl rozgrywajacym, tzn wyprowadzal pilke ale kompletnie nie rozgrywal, flieger nic nie pokazal, a stoklosa te wszystkie 5 strat popelnil chyba w pierwszej kwarcie i to wlasnie przez te niekonwencjonalne podania z tym ze one nie dochodzily do naszych nie dlatego ze sie nie lapali tylko wczesniej pilka obijala sie o kogos z alby [/quote]
Widziales jeden mecz z udzialem Witosa w ostatnim czasie, wiec dlaczego sie wypowiadasz na jakiej pozycji gra? Prosze o konstruktywna odpowiedz.
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 3 lut 2005, 23:02

<!--QuoteBegin-Baltazar Gąbka+3.02.2005, 22:54--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Baltazar Gąbka @ 3.02.2005, 22:54)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Widziales jeden mecz z udzialem Witosa w ostatnim czasie, wiec dlaczego sie wypowiadasz na jakiej pozycji gra? Prosze o konstruktywna odpowiedz. [/quote]
jak zapewne zauwazyles napisalem w meczu z alba nie komentuje ogolnie czy jest rozgrywajacym czy nie, widzialem go w kilku innych meczach i tam rozgrywal ale wczoraj cala grupka kibicow kotwicy (ok 7 osob) mowilo to samo, tak przy okazji musze sie pochwalic ze mialem propozycje jechac do lancutu na mecz z sokolem, niestety nie moglem
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 23:10

<!--QuoteBegin-kulA+3.02.2005, 23:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kulA @ 3.02.2005, 23:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> jak zapewne zauwazyles napisalem w meczu z alba nie komentuje ogolnie czy jest rozgrywajacym czy nie, widzialem go w kilku innych meczach i tam rozgrywal ale wczoraj cala grupka kibicow kotwicy (ok 7 osob) mowilo to samo, tak przy okazji musze sie pochwalic ze mialem propozycje jechac do lancutu na mecz z sokolem, niestety nie moglem [/quote]
napisalem o eksplozji formy Witosa wiec czemu piszesz ze nie byl w meczu z Alba rozgrywajacym? A czy ja napisalem "eksplozja formy rozgrywajacego Witosa"?

Ogolnie rzecz biorac Witos jest rogrywajacym jak i rzucajacym obronca. Wiec nie ma co sie spierac na ten temat. Gdy Flieger jest na boisku to przejmuje rozgrywanie , a przewaznie sa obaj na boisku. Kwestia rozwiazana.

Ja jestem na kazdym meczu Kotwicy u siebie jak i mialem okazje byc w Swieciu, wiec jakis poglad mam na zawodnikow, co pokazuja, jak graja. Oczywiscie nie ja oceniam jak graja, kogo przyjac, kogo wyrzucic. Ale rozeznanie mam. Wiec na podstawie jednego meczu ktory widziales nie wyrokuj czy dobrze sie stalo czy tez nie ze Stoklosa odszedl albo na jakiej pozycji gra Witos. Pamietaj - zeby wyrobic sobie opinie o kims, o czyms trzeba obserwowac to zjawisko czesciej niz raz
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 3 lut 2005, 23:19

<!--QuoteBegin-Baltazar Gąbka+3.02.2005, 23:10--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Baltazar Gąbka @ 3.02.2005, 23:10)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> napisalem o eksplozji formy Witosa wiec czemu piszesz ze nie byl w meczu z Alba rozgrywajacym? A czy ja napisalem "eksplozja formy rozgrywajacego Witosa"?

Ogolnie rzecz biorac Witos jest rogrywajacym jak i rzucajacym obronca. Wiec nie ma co sie spierac na ten temat. Gdy Flieger jest na boisku to przejmuje rozgrywanie , a przewaznie sa obaj na boisku. Kwestia rozwiazana.

Ja jestem na kazdym meczu Kotwicy u siebie jak i mialem okazje byc w Swieciu, wiec jakis poglad mam na zawodnikow, co pokazuja, jak graja. Oczywiscie nie ja oceniam jak graja, kogo przyjac, kogo wyrzucic. Ale rozeznanie mam. Wiec na podstawie jednego meczu ktory widziales nie wyrokuj czy dobrze sie stalo czy tez nie ze Stoklosa odszedl albo na jakiej pozycji gra Witos. Pamietaj - zeby wyrobic sobie opinie o kims, o czyms trzeba obserwowac to zjawisko czesciej niz raz [/quote]
napisales ze stoklosa w zasadzie nie jest potrzebny bo mamy witosa, to wskazywalo ze witos zastapi stoklose a stoklosa jest rozgrywajacym, to po pierwsze, a po drugie nie napisalem ze jest dobrze ze stoklosa odszedl a jedynie ze zaliczyl 5 strat w jednej kwarcie, a to jest zasadnicza roznica, ja caly czas odnosze sie do tego spotkania, nie komentuje ogolu bo widzialem dwa mecze ligowe kotwicy, duzo to ja sie moge wypowiadac o graczach alby bo bylem na kazdym meczu w chorzowie
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 23:24

<!--QuoteBegin-kulA+3.02.2005, 23:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kulA @ 3.02.2005, 23:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> napisales ze stoklosa w zasadzie nie jest potrzebny bo mamy witosa, to wskazywalo ze witos zastapi stoklose a stoklosa jest rozgrywajacym, to po pierwsze, a po drugie nie napisalem ze jest dobrze ze stoklosa odszedl a jedynie ze zaliczyl 5 strat w jednej kwarcie, a to jest zasadnicza roznica, ja caly czas odnosze sie do tego spotkania, nie komentuje ogolu bo widzialem dwa mecze ligowe kotwicy, duzo to ja sie moge wypowiadac o graczach alby bo bylem na kazdym meczu w chorzowie [/quote]
to komentuj wiec Albunie dla nas, i licz na to ze ktos Ci skomentuje Kotwice :) Najlepiej zalatw sobie kasety z tkk z meczami Kotwicy - tam fachowcy komentuja w osobach Easy Ridera i Flo :blush:
Baltazar Gąbka

Postprzez kulA » czwartek, 3 lut 2005, 23:31

<!--QuoteBegin-Baltazar Gąbka+3.02.2005, 23:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (Baltazar Gąbka @ 3.02.2005, 23:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> to komentuj wiec Albunie dla nas, i licz na to ze ktos Ci skomentuje Kotwice :) Najlepiej zalatw sobie kasety z tkk z meczami Kotwicy - tam fachowcy komentuja w osobach Easy Ridera i Flo :blush: [/quote]
niestety kompletnie nie mam dostepu do tkk
kulA
Rycerz forum

Postprzez Baltazar Gąbka » czwartek, 3 lut 2005, 23:32

<!--QuoteBegin-kulA+3.02.2005, 23:31--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>CYTAT (kulA @ 3.02.2005, 23:31)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> niestety kompletnie nie mam dostepu do tkk [/quote]
ja juz tez przeoczylem 2 mecze ze swoimi komentarzami :)
Baltazar Gąbka

Postprzez kazió » piątek, 4 lut 2005, 02:15

ale sie lansujecie ;D
kazió
V.I.P

Postprzez Baltazar Gąbka » piątek, 4 lut 2005, 19:31

55:40 do polowy dla Sokola :(
Baltazar Gąbka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport